Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHURİYETE GİDEN YOLDA EN BÜYÜK ZAFER, KUTLU OLSUN..

Bundan tam 100 yıl

Bundan tam 100 yıl önce 30 Ağustos 1922’de Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başarıya ulaşan Büyük Taarruz’un kıvılcımını çaktığı hürriyet ateşinin gururu, ilelebet göğsümüzde..

TÜRK ordusunun Mustafa Kemal Atatürk başkumandanlığında Yunan işgaline dur dediği, ülke topraklarının geri alındığı gün olarak kabul edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünü daha büyük coşku ve gururla kutluyoruz. İşgal birliklerinin ülke sınırlarını terk etmesi daha sonra gerçekleşse de, 30 Ağustos ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eder. Cumhuriyete giden yolda, bir milletin iman gücü ve inançla, yeniden ulus devleti kurma kararlılığının azmidir 30 Ağustos.

30 AĞUSTOS 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; ezilmiş tüm ulusların, hatta bütün insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. Bir kez daha kutlu olsun.

Reklamı Geç