Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DAHA ÇOK HALKIN İÇİN OLUP, HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ..”

Sıra dışı farklı çıkışları

Sıra dışı farklı çıkışları ve söylemleri ile ilgi gören AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atıf Özbey, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan saha çalışmalarını sürdürüyor. Çekmeköy’ün mahalle muhtarlarıyla hafta sonu kahvaltı programında biraraya gelen Özbey, “Seçimlerden sonra da vatandaşa daha fazla temas eden ve halkın için olan bir vekil olacağımdan ve hep birlikte yöneteceğimizden hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

Siyasi Analist Atıf Özbey, Ak Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığının startını başlattığı yoğun saha çalışmaları ile verdi. Sıradışı farklı çıkışları ve söylemleri ile ilgi gören Özbey, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan çalışmaları kapsamında Çekmeköy’ün mahalle muhtarları ile hafta sonu kahvaltı programında biraraya geldi. Karşılıklı fikir alışverişi ve düşüncelerin paylaşıldığı programda konuşan Özbey, seçimlerden sonra da vatandaşa daha fazla temas eden ve halkın içinde olan bir vekil olacağını ifade etti. Toplumda seçim öncesi milattan önce seçim sonrası milattan sonra gibi bir algı oluştuğunu kaydeden Özbey, “Vatandaş kendini unutan vekil istemiyor” dedi.

Davetlerine icabet eden muhtarlara teşekkür eden Özbey, “İstanbul 1. Bölge Anadolu yakasında 4 aydır sahada yoğun şekilde çalışıyorum. Vatandaşın en büyük sorunu, isteği nedir diye sorsanız, emin olun ki herkes seçimden sonra da vekillerini yanında, yöresinde, yakınında görmek istiyor. Bütün muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, esnaf, işadamı kimle görüştüysem vatandaş seçimden sonra kaybolan milletvekili istemiyor. Ben bu konuyu hem meclise hem de Ak Parti genel merkezine taşıdım. Aday gösterilip seçilmem halinde bugün olduğu gibi her zaman sizlerin arasında olacağım. Vatandaşla daha yakın temas kurup sürekli halkla içiçe olacağım” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin ve tüm muhtarlar da tek tek söz alarak Özbey’e başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Bölgenin yerel ve genel sorunlarının da konuşulduğu Taşdelen’deki istişare programı sohbet havasında oldukça verimli ve keyifli geçti.

ATIF ÖZBEY KİMDİR?

1970 Kars Kağızman doğumlu Atıf Özbey, üniversite eğitimini Pakistan’da Lahore Pencap Üniversitesi İslam Hukuku ve Kültürü Fakültesi7nde tamamladı. Üniversite yıllarında aktif siyasete girin Özbey, 1999-2000 yılları arasında 54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın uluslararası danışmanlığını ve tercümanlığını yaptı. Yine 2004-2008 yılları arasında Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan’ın özel kalem müdürlüğü görevini üstlendi. Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş baş danışmanlığını da yapan Özbey, aynı zamanda partinin kurucuları arasındadır. 2002, 2007 ve 2011 genel seçimlerinde milletvekili adayı olan Özbey, siyasetin yanı sıra pek çok ulusal ve uluslararası basın-medya kuruluşlarında da görev aldı. 2020 yılında Haber Değer adlı haber sitesini kurdu. Çok iyi derecede İngilizce, Arapça, Kürtçe ve iyi derecede Farsça ile Urduca dillerini bilen Siyasi Analist Atıf Özbey, evli ve iki çocuk babasıdır.

Reklamı Geç