Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR” DİYEN MUHARREM AYDIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

Delege seçimlerinden sonra ilçe

Delege seçimlerinden sonra ilçe kongrelerini yapmaya hazırlanan CHP ilçe başkanlıkları için adaylar belli olmaya başladı. Geçen dönem belediye başkan adayı olmak için görevinden ayrılan Alper Yeğin’in yerine ilçe başkanı olan Muharrem Aydın, “Daha çok yolumuz var” diyerek yeni dönemde göreve talip olduğunu resmen açıkladı.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, yeni dönem için adaylığını resmen açıkladı. Adaylık açıklamasında; “CHP, milli mücadeledir, bağımsızlıktır, bilimdir, çağdaş eğitimdir, kadın- erkek eşitliğidir, demokrasidir, sosyal adalettir” diyen Muharrem Aydın, “CHP, Atatürk’ün kendi deyimiyle en büyük iki eserinden biridir. Bugün ülkemizin yeniden ayağa kalkmaya ve Cumhuriyetimizin temel ilkeleri doğrultusunda, Atamızın gösterdiği yolda ilerlemeye ihtiyacı vardır” dedi.

CHP’nin ülkemizi geleceğe taşıma görevini üzerine aldığını vurgulayan Aydın, şunları kaydetti: “Bir sonraki adım siyasi iktidardır. Bütün hazırlıklarımız bu yöndedir. İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerimizde örgütlerimizin birleştirici yeni nesil siyaseti hayata geçirmeleri ile büyük başarılar elde edilmiştir. Şimdi hepimize düşen görev bu seçimlerden aldığımız güçle Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokrasi ve özgürlük mücadelesine omuz vermektir” dedi.

“Daha çok yolumuz var. Örgütümüz ve halkımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığındaki yolumuza devam edeceğiz” diyen Muharrem Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü: “Türkiye Nefes Alacak şiarı ile çıktığımız yolda hedefimiz partimizi hem yerelimizde hem de genelde iktidar yapmaktır. Sancaktepe örgütü olarak demokrasiden yana, barıştan yana tüm toplum kesimlerini yana yana getirmenin gayreti içinde olduk. Bu süreçlerin tamamını parti yönetimindeki arkadaşlarımdan üyelerimize kadar bütün yol arkadaşlarım gece gündüz demeden emekleriyle var ettiler. Türkiye’nin nefes alacağı günler Cumhuriyet Halk Partisi ile mümkündür.”

Reklamı Geç