Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DAHA DİNAMİK ÖRGÜT İÇİN BÖLEN DEĞİL BİRLEŞTİREN…”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam

Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam eden kongre sürecinde delegasyon seçiminin ardından ilçe başkan adayları da belli olmaya başladı. Önümüzdeki ay kongresini yapmaya hazırlanan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu resmen açıklayan sürpriz isim Erdal Yıldırım, “Dinamik bir örgüt için göreve hazırım” dedi.

21 mahallede delege seçimini birlik ve beraberlik havasında tamamlayan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, önümüzdeki ay gerçekleştirmeyi planladığı kongreye hazırlanıyor. Mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın yeni dönemde aday olması beklenmezken ilçe yönetiminden sürpriz bir isim Erdal Yıldırım, aday olduğunu resmen ilan etti. Adaylık duyurusunda, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül verenler” diye hitap ettiği partililere; “Banan güvenen, inanan yoldaşlarım geleceği hep birlikte kuracağız” diye seslendi. “Bölen değil, birleştiren” olacağını açıklayan Yıldırım, daha dinamik bir parti örgütü mesajı verdi. Yıldırım’ın adaylığı parti örgütünde heyecan yarattı. Başta ilçe başkanı olmak üzere çok sayıda ilçe yöneticisi ve partili, Yıldırım’ın adaylığını sosyal medya hesaplarından paylaşarak ‘başarı’ ve ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti..

ERDAL YILDIRIM KİMDİR?

Aslen 1970 Erzincan doğumlu olan Erdal Yıldırım, küçük yaşlardan itibaren geldiği İstanbul’da ticaret hayatının içerisinde oldu. Sonraki yıllarda Ben Mobilya Aksesuar adında kendi aile işletmesini kuran Yıldırım, evli ve 2 çocuk babası. Yıldırım’ın Kızı Berfin Yıldırım psikololog, oğlu Baran Yıldırım ise Elektrik Elektronik ve İşletme Mühendisi. Partisi CHP’de uzun yıllar aktif siyaset yapan Yıldırım, son olarak CHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyordu. Yıldırım, partisinin saha çalışmalarında her zaman ön saflarda yer aldı. Bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler alan Yıldırım, başarılı projeleri, hareketli sosyal yaşamı ve dinamik kişiliği ile çevresinde sevilen ve saygı gören bir isim. Yıldırım, çevre ve toplumsal konularda duyarlı bir yapıya sahip.

Reklamı Geç