Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DAHA GÜZEL BİR SANCAKTEPE’Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ..”

Mart 2024 yerel seçimlerine

Mart 2024 yerel seçimlerine doğru; hiç kopmadığı sahada aday adaylığını en erken açıklayan ve en yoğun tempoda halkın arasında çalışmalarını sürdüren CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin’in toplumun tüm kesimlerine yönelik buluşmaları hız kesmeden devam ediyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Sancaktepe’nin 19 mahalle muhtarıyla seçim koordinasyon merkezinde buluşan Yeğin, “Bu kenti hep birlikte yöneterek daha güzel günlere kavuşturacağız” dedi.

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin’in büyük halk buluşmaları hız kesmiyor. Günün her saati dolup taşan Yenidoğan merkezdeki seçim koordinasyon merkezi toplumun tüm kesimlerini ağırlamaya devam ediyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle 19 mahalle muhtarıyla kahvaltıda biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunan Alper Yeğin, “Gelecekte çocuklarımızın daha modern ve daha çağdaş bir kentte yaşayacağı, daha güzel bir Sancaktepe’ye hep birlikte oluşturacağız” dedi.

“Demokrasimizin temel taşı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü‘nü ’kutluyorum” diyen Alper Yeğin, “Zaten sahada sürekli beraber olduğumuz Sancaktepe ilçemizin 19 mahalle muhtarı ile bugün de burada buluştuk. Muhtarlarımız yaşadığımız yerlerin her türlü derdini ve sorununu en iyi bilen makamlardır. Devletin topluma en yakın birimi muhtarlıklarımızdır. Davetimize katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin görüş, düşünce ve önerileri bizler için her zaman yol gösterici oldu, bundan sonra da böyle olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Sancaktepe muhtarları da yaptıkları değerlendirmelerde mahallelerinin sorun ve sıkıntılarını dile getirerek, halkın taleplerini anlattılar.

Reklamı Geç