Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Daha modern, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir Çekmekey” hedefiyle..

“Daha modern, daha sağlıklı,

“Daha modern, daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha yaşanabilir Çekmeköy için projelerimle hizmete talibim” diyerek AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Uzman Dr. Mehmet İrfan Coşkun, 21 mahallede muhtarından STK’sına, kanaat önderinden esnaf ve işadamına her kesimden herkesle biraraya gelerek saha çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgemizde özel sağlık yatırımları bulunan ve sağlık alanında ülkemizin önde gelen değerlerinden olan Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet İrfan Coşkun, “Daha güzel bir Çekmeköy için bu hizmet yolunda ben de varım” diyerek çıkmış olduğu AK Parti belediye başkan aday adaylığı sürecini saha çalışmalarıyla sürdürüyor. Hem devlet hem de özel hastanelerde başarılı şekilde başhekimlik görevlerinde bulunan Dr. Coşkun, bilgi, birikim ve donanımıyla bugüne kadar sağlık alanında verdiği hizmetleri yerel yöneticilik mertebesine taşımak istiyor.

Bu noktada, “sağlıklı bireyler sağlıklı topluk ve sağlıklı şehirler” diyen Coşkun, Çekmeköy’ün 21 mahallesinde muhtarından STK temsilcisine, kanaat önderinden esnaf ve işadamına biraraya geldiği vatandaşlarla daha güzel bir geleceğin nasıl olması gerektiğini ele alıyor. Belediye başkan aday adayı olduğu AK Parti’de bugüne kadar il başkan yardımcılığı, büyükşehir belediye meclis üyeliği, milletvekili aday adaylığı gibi pek çok önemli görevlerde bulunan Coşkun, “Daha modern, daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha yaşanabilir Çekmeköy için aklın ve bilimin ışığında projelerimle hizmete talibim” dedi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da; “Dr. Mehmet İrfan Coşkun’un 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için yapmış olduğu Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı yolunda başarılar diliyorum. Rabbim muvaffakiyetler versin inşallah” dedi.

Reklamı Geç