Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Daha yaşanılabilir Çekmeköy’ü oluşturmak için adayım!”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart seçimleri aday adayı başvuru takvimi 5 Aralık itibarı ile tamamlandı. Son gün müracaatlarında yoğunluk yaşanırken bölge kamuoyunun yakından tanıdığı işinsanı Bayram Günveren’in Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu dikkatlerden kaçmadı. Günveren, “Daha yaşanılabilir Çekmeköy’ü oluşturma yolunda değişime inandığım için bu yola çıktım” dedi..

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda meclis üyesi aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a teslim eden Bayram Günveren, “31 Mart’ta değişimi bütün Çekmeköy’e yayacağımıza inancım tam. Bu şehirde artık sosyal demokrat belediyecilik anlayışı hakim olmalı. Her türlü ranta son verecek, halktan yana bir düzen kurulmalı. Hepimiz çok çalışacağız, elele vereceğiz ve 21 mahallede her kapıya varacağız. Çekmeköy’ü hep birlikte kazanacağız” dedi. İlçe Başkanı Tutan da Günveren’e çıkmış olduğu bu hizmet yolunda başarılar diledi.

BAYRAM GÜNVEREN KİMDİR?

Bayram Günveren, 1963 Sivas doğumlu. İlk öğrenimini Üsküdar’da, orta ve lise öğrenimini Kadıköy gece lisesinde bitirdi. Üniversite eğitimini İzmir 9 Eylül Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı. 1989 yılında mali müşavirliğe başladı. 15 yıl Ataşehir Doğuş Spor Kulübü başkanlığı yaptı. 3 yıl DSP Ümraniye ilçe sekreterliği görevinde bulundu. 1 yıl YDP Ümraniye ilçe yöneticiliği yaptı. Bir çok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yaptı, sosyal sorumluluk projelerinde görevler üstlendi. Muhtar adayı da olan Günveren, Çekmeköy’de 10 yıldır KULEMAK İnşaat Asansör ve Yönetim Hizmetleri Şirketi üst düzey yöneticisi olarak hizmet veriyor.

Reklamı Geç