Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DEĞİŞİM VE YENİLEŞMEYLE ÇEKMEKÖY’Ü ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI YÖNETECEK..”

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru adayların saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çekmeköy’de Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Yalçınkaya, muhtarından STK’sına, işadamından kanaat önderi ve toplumun tüm kesimlerine kadar gittiği her yerde yoğun ilgi ve destek görüyor. Çekmeköy’de faaliyet gösterin Sivas ve İlçeleri Derneği ÇESİDER’de de yoğun katılım bir programla karşılanan Yalçınkaya’ya Yiğidolardan tam destek sözü geldi. “Çekmeköy’ü Çekmeköy’ün çocukları yönetecek” diyen Yalçınkaya, “Yenilik, yenileşme ve değişim” derken Dernek Başkanı Soner Çiçekli de “Her gönülde bir aslan yatar benim de gönlümde Yücel Yalçınkaya başkanımız var” dedi.

Dernek yöneticisi hemşerilerin yanı sıra hemşeriler ve kanaat önderlerinin de katıldığı buluşmada konuşan ÇESİDER Başkanı Soner Çiçekli, “Her gönülde bir aslan yatar benim de gönlümde Yücel Yalçınkaya başkanımız var. Başta işdünyası derneğimiz ASİAD olmak üzere her ortamda kendisiyle beraberiz. Kendisi Çekmeköy’ün kıymetli bir evladı ve bölgenin demografik yapısına en iyi hitap edebilecek bir arkadaşımız. Her yöreden herkesi kısacası bütün Çekmeköy’ü kucaklayacağına inancımız tam. Gönül birliğimiz daim olsun” dedi.

Ak Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Yalçınkaya da yaptığı konuşmada, şahsına gösterilen ilgi, alaka ve teveccühten dolayı teşekkür etti. Tokat, Sivas, Ordu, Kastamonu, Rize, Sinop, Çorum, Trabzon, Giresun, Kars, Bitlis, Diyarbakır, Van, Erzincan, Erzurum velhasıl 81 vilayetin kardeş olduğunu ve Çekmeköy’deki demografik yapının tamamını kucaklayan bir yönetim anlayışı ile göreve talip olduğunu kaydeden Yalçınkaya, “Biz görev verilmesi halinde yüzde 60’la bu şehri yeniden kazanıp Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğimizi söylerken boşuna söylemiyoruz. Tüm bu demografik yapıları kapsayacak, kucaklayacak ve milliyetçisinden solcusuna herkesin oyunu alarak Çekmeköy’de en büyük birlikteliği sağlayacağız” dedi.

“Çekmeköy’ü Çekmeköy’ün çocukları yönetecek” diyen Yalçınkaya, “Meclis üyelerimiz, belediye başkan yardımcılarımız, kadrolar ve tüm ekip bu şehrin çocuklarından olacak. Yenilik, yenileşme ve değişim diyerek çıktığımız bu yolda cesaretli adımlar atmaya ve kimselerin söylemeye dahi cesaret edemediği girişimleri gerçekleştirmeye devam edeceğim. İstanbul’u yeniden kazanabilmemiz için Çekmeköy gibi ilçelerdeki oyumuzun artması şart. Bunun için de toplumun değişim ve yenileşme talebine kulak verilmeli” şeklinde konuştu.

Cesaret ve kararlı duruş vurgusu yapan Yalçınkaya; “Vizyon, kalite, etik ve ahlaki değerler artık daha çok ön planda olmalı. Ben kimseden iş almadım, maaş almadım, kimseye de göbek bağım hiç olmadı. Açık ve net olmalıyız. Vatandaş yenilik istiyorsa yenileneceğiz, değişim diyorsa değişeceğiz. Aksi takdirde seçmen kendi değişimini kendisi yapar. Çekmeköy’ü daha güçlü şekilde kazanmamız için doğru yöntemleri mutlaka ama mutlaka uygulamalıyız. Bu Çekmeköy, bizim hepimizin. Bu şehri daha güzel yarınlara elbirliği ile taşımamız lazım. Türkiye yüzyılı şehirlerinin başında Çekmeköy gelmeli ve Çekmeköy dünya markası bir kent olmalı. Tüm bunları da sizlerle birlikte yapmalıyız” dedi.

Reklamı Geç