Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEV ORGANİZASYON 21 OCAK 2023 DEDEMAN BOSTANCI OTELDE..

Anadolu Birleştirici ve Sanayici

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, başarılı sosyal projeleriyle gündem oluşturmaya devam ederken; ilgi uyandıracak dev organizasyonlarla da sektörlere artı değer katacak programlara imza atıyor. ASİAD, İş Dünyası Ödül Gecesi’ne hazırlanıyor.

Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya yönetimindeki Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, ses getiren işlere imza atmaya devam ediyor. 2023 yılının en büyük organizasyonuna hazırlanan ASİAD, Ödül Gecesi ile siyasetten sanata, spordan iş dünyasına her kesimden önde gelen isimleri buluşturmayı planlıyor. 21 Ocak Cumartesi akşamı Bostancı Dedeman Otel’de yapılacak olan geceye yurt içi ve yurt dışından ülkemizin önemli isimlerinin katılması hedefleniyor. Alanında başarılarıyla iz bırakan isimlerin ödüllendirileceği gece öncesi ASİAD genel merkezinde biraraya gelen dernek yönetimi hazırlıkları değerlendirdi.

Ulusal ve uluslararası yapılanmasıyla Türkiye’ye rol model oluşturan ASİAD’ın, ‘birleştirici gücü’ ile ticari sektörlere artı değer katmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Yücel Yalçınkaya, “Siyasetten sanata, spordan iş dünyasına başarılarıyla alanında iz bırakan ülkemizin birbirinden kıymetli değerlerine ödül vermek ASİAD ailemiz için büyük bir onur vesilesi olacaktır. Bu ödül gecesini organize etmemizin temel amacı; ülkemizin ve milletimizin kalkınmasına öncü olmuş isimleri daha da motive etmek ve onları örnek göstererek toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulunmaktır. Kuruluşundan bugüne yerli ve milli duruşu ile ülkemizin değerlerini biraraya getiren ASİAD, bu geceyle birlik ve beraberliğimizin daha sağlam zeminlere oturmasına vesile olacaktır” dedi.

İş Dünyası Ödül Gecesi’nin 21 Ocak 2023 Cumartesi akşamı Bostancı Dedeman Otel’de gerçekleşeceğini ve büyük gece öncesi tüm hazırlıkların eksiksiz şekilde yürütüldüğünü ifade eden Yalçınkaya, “Büyük gece için gerekli planlamamızı ve tüm anlaşmalarımızı yaptık. Ödül gecesi, birbirinden ünlü haber kanallarından TGRT Haber Haber Sunucusu Mehmet Aydın ve Ülke TV Haber Sunucusu Gözde Özyürek’in sunumuyla gerçekleşecek ve bir çok ulusal kanalda yayınlanacaktır. ASİAD yurt içi ve yurt dışı temsilcilerimizin yanı sıra iş dünyasının buluşacağı gecede ödül alacak kıymetli değerlerimizin tanıtımı en üst düzeyde yapılacak ve ödüller yine ülkemizin en üst düzeyde temsilcileri ve yöneticileri tarafından verilecektir” şeklinde konuştu.

ASİAD Ödül Gecesi hazırlık buluşmasında daha sonra dernek yöneticileri tek tek söz alarak geceye ilişkin yapılması gerekenleri ve düşüncelerini paylaştılar. Toplantıda ayrıca, gecede ödül verilecek isimlerin belirlenmesi için komisyonlar oluşturulması yönünde kararlar da alındı. ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, “ASİAD ailemizin şanına yaraşır bir organizasyon olacağı inancıyla tüm yönetim kurulu arkadaşlarımın ve bütün üyelerimizin bu geceye özel bir ehemmiyet vereceğini şimdiden görüyorum” dedi.

Reklamı Geç