Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA Lideri Ali Babacan, Sancaktepe ve Kartal’da sahaya indi..

31 Mart seçimlerine kendi

31 Mart seçimlerine kendi adaylarıyla girme kararı aldıktan sonra belediye başkan adaylarını açıklamaya ve saha çalışmalarına ağırlık vermeye devam eden DEVA Partisi, iddialı şekilde yerel seçime hazırlanıyor. Haftanın son iş gününü İstanbul’a ayıran DEVA Lideri Ali Babacan, Anadolu yakasında Sancaktepe ve Kartal’da seçmenle buluştu.

DEVA Partisi, kendi adayları ile girme kararı aldığı 31 Mart seçimlerine hazırlanıyor. Haftasın son iş gününü İstanbul’a ayıran DEVA Lideri Ali Babacan, Anadolu yakasında Sancaktepe ve Kartal gibi ilçelerde seçmenle buluştu. Önce İstanbul İl Başkanlığı’nda milletvekilleri, belediye başkan adayları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Babacan, yerel seçime ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Yerel seçim çalışmalarının konuşulduğu toplantıda Babacan, “İstanbul’a DEVA olacağız” dedi. İstanbul’da adım atmadık sokak, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını kaydeden Babacan, teşkilatlardan daha fazla performans beklediğini ifade etti.

Deva-Kartal

Günün ilerleyen saatlerinde ilçe gezilerine çıkan Babacan, Anadolu yakasında Sancaktepe ve Kartal’da belediye başkan adayları ile sokağın nabzını tuttu. Kartal’da Belediye Başkan Adayı İltan Ekmekçioğlu, Sancaktepe’de ise Belediye Başkan Adayı Mutalip Geçer ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Babacan, “Halkımızın her türlü derdine DEVA olmaya geldik” dedi. Sancaktepe şehir merkezinde partililerle birlikte esnaf ziyareti yapan Babacan’a özellikle gençler ve kadınlardan yoğun ilgi vardı. Çay ocağında esnaf çayı içen Babacan, Sancaktepelilerle ekonomiyi, hayat pahalılığını, enflasyonu ve işsizliği konuştu. Babacan’a dert yanan vatandaşlar, geçim sıkıntısını her geçen gün daha fazla hissettiklerini ifade ettiler.

Deva-Kartal

Deva-Kartal
Deva-Kartal

Deva-Kartal

 

Reklamı Geç