Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA Parti’li Hasan Karal, yerel basın buluşmalarını başlattı..

DEVA Partisi Genel Başkan

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hasan Karal, İstanbul İl Başkanı Hakan Ağaoğlu ve Anadolu yakası ilçe başkanları ile birlikte yerel basınla buluşarak gündeme ilişkin değerlendirme ve istişarelerde bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hasan Karal, seçim sürecinde söz verdiği yerel basın buluşmalarını başlattı. İstanbul İl Başkanı Hakan Ağaoğlu ve Anadolu yakası ilçe başkanları ile birlikte İstanbul Doğaseverler Derneği’nde bölgenin yerel basın mensuplarıyla biraraya gelen Karal, hem gündeme ilişkin değerlendirmeler hem de istişarelerde bulundu. 2023 seçimlerinin ardından bir de yerel seçim sürecinin yaşandığını kaydeden Karal, TBMM’de oluşan yeni yapılanmayla birlikte yeni bir döneme girildiğini hatırlattı. Bu yeni dönemde iktidar partisinin Anayasa’yı değiştirme gibi işlemler için yeterli çoğunluğa sahip olmadığını kaydeden Karal, bunun için çeşitli oyunlara tevessül edildiğini ve bu oyunların da millet nezdinde görüldüğünü ifade etti.

DEVA Partisi olarak ekonomi başta olmak üzere milletin tüm dertleri ile yakından ilgilendiklerini ve ekonomi uzmanı genel başkanları Ali Babacan önderliğinde gerek yurt için gerekse yurt dışında katıldıkları her ortamda dile getirdiklerini ifade eden Karal, vatandaşın büyük bir ekonomik darboğazda olduğunu, 85 milyon yurttaşın sadece 17 milyonunun ferahta geri kalan kısmın ise yoksulluk içerisinde bulunduğunu kaydetti. Anayasa değişikliği konusunda genel seçim öncesi altılı masa millet ittifakı partilerinin bir çalışması olduğunu hatırlatan Karal, şimdi bu çalışmanın da adeta unutulduğunu sözlerine ekledi.

DEVA Partisi’nin yurdun dört bir yanından sorumlu milletvekilleri olarak sahaya daha fazla inmeye devam edeceklerini anlatan Karal, yerel basınından STK’sına, kanaat önderinden esnafı ve işadamını toplumun tüm kesimleriyle biraraya gelip milletin derdine ve sorununa çözüm amaçlı çareler üretmeye ve önerilerini dile getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Yerel basının da sorunlarına ilişkin bir çalışma yapacaklarını söyleyen Karal, bu noktada kendisine ulaşan verileri meclis çatısı altında gündeme taşıyacağını ifade etti. Partisinin teşkilatlarına seslenen Karal, ilçe teşkilatlarının kongre sürecinin ardından sahaya daha fazla hakim olmalarını ve her kapıya daha fazla giderek çalışmalarını istedi.

Reklamı Geç