Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA ÜMRANİYE’DEN 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ BULUŞMASI..

DEVA Partisi Ümraniye İlçe

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü ‘Mavi Yelekliler’in vatandaş buluşmalarıyla kutladı. İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol’un da katıldığı coşkulu program, esnaf ve vatandaş sorunlarının dinlendiği yürüyüşle devam etti halk konseriyle sonlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, yurdun dört bir yanında çeşitli programlarla kutlandı. Mavi Yelekliler olarak bilinen DEVA Partisi gönüllüleri de Ümraniye’de sahadaydı. Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Engelliler Günü kutlama etkinlikleri, Mavi Yelekliler’in katılımıyla coşkuya dönüştü. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş ve yüzlerce partili engelliler ve engelli haklarına dikkat çektiler. Ümraniye merkezde Çarşı Metro durağında buluşan partililer, Alemdağ Caddesi ve Sütçü İmam Caddesi üzerinde yaptıkları yürüyüşün ardından konser alanında vatandaşlarla biraraya geldi.

Ümraniye çarşıda esnafla selamlaşıp sohbet eden DEVA Partisi İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İlçe Başkanı Hasan Keleş ve beraberindeki partililere mağaza sahipleri, her geçen gün düşen işleri ve artan kiralar ile vergiler yüzünden yaşadıkları zorlukları anlattılar. Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden DEVA Partisi İl Başkanı Erhan Erol ve İlçe Başkanı Hasan Keleş ile partililer halkın feryadına kulak verdi.

Hayat pahalılığı ve işsizlikten yana dert yanan Ümraniyeliler, çarşı-pazarda her şeyin ateş pahası olduğunu ifade ettiler. İşsizlik, hayat pahalılığı ve ekonomik göstergelerin DEVA Partisi ile Millet İttifakı iktidarında düzeleceğini vatandaşlara anlatan İl Başkanı Erol, “Tüm Türkiye’nin DEVA’sı olacağız. Hiç merak etmeyiniz, sizlerin de desteği ile hep birlikte bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç