Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA’dan gürültü kirliliğine inat müzik şöleni..

31 Mart seçim sürecinde

31 Mart seçim sürecinde sokaklarda bangır bangır yüksek volümlü ses kirliliği oluşturan gürültüye inat Türk müziğinin efsane şarkılarıyla vatandaşa keyifli anlar yaşatan DEVA Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Faik Eren, önemli bir farkındalık oluşturdu.

Geçtiğimiz hafta parti yöneticileri ile birlikte Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde esnaf ziyarete yaparak vatandaşlarla biraraya gelen DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Faik Eren, bir de müzik keyfi yaşattı. Siyasi çalışmalarında farklı bir çizgisi olan Faik Eren seçim sırasında bangır bangır çalan propaganda müziklerinin yarattığı ses kirliliğine eğlenceli bir cevap verdi.

Ümraniyelilerin de keyifle dinlediği müzik ziyafeti sonrası bir değerlendirme yapan Eren, “Seçim standında bir sokak sanatçısının performansı ile gerçek müzik ve gerçek sanatın peşindeyiz. Türk müziğinin efsane şarkılarını Ümraniyelilerle birlikte söyledik ve dinledik” dedi. Eren, bilim, sanat, spor ve kültürel faaliyetlere her zaman öncelik vereceklerini sözlerine ekledi.

Seçim çalışmaları sırasında Ümraniye’yi ziyaret eden DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Av. Mustafa Yeneroğlu, İlce Başkanı Mimar Hasan Keleş ve Belediye Başkan Adayı Faik Eren ile Ümraniye DEVA teşkilatına teşekkür etti. Program sonrasında ilçeyi ziyaret eden Yeneroğlu ve Eren, SKM çalışmaları ve Ümraniye DEVA iftarı hakkında bilgi aldı, katkı sunmak için söz verdi.

Reklamı Geç