Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DUALAR ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN..

Çanakkale Zaferi’nin 101’inci yılı

Çanakkale Zaferi’nin 101’inci yılı münasebetiyle yurdun dört bir yanındaki camilerde Mevlid programları düzenlenip Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çakmak Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği de Çakmak Merkez Camii’nde bir Mevlid düzenledi.  

umraniye esnaf canakkale mevlid 4Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çakmak Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin birlikte düzenlediği Çanakkale Şehitleri’ni anma gecesi yoğun katılımla gerçekleşti. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve birbirinden ünlü hafızların okuduğu ilahiler akabinde hep birlikte edilen dualarla Çanakkale Şehitleri anıldı.

umraniye esnaf canakkale mevlid 2Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkaptan, Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, Çakmak Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Kınalı, mahalle muhtarları, birçok dernek başkanı ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda vatandaşlara önemli konularda vaaz veren İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk; Çanakkeli ruhunun ve Şehitlik mertebesinin önemine işaret etti.

umraniye esnaf canakkale mevlid 71915’te Çanakkale’de atalarımızın ülkemiz ve bizler için canlarını seve seve vererek şehit olduklarını söyleyen Müftü Yılmaztürk; “Şehitlik mertebesi bizim için cennetle müjdelenmiş en güzel makamdır” dedi. Günümüzde ve gelecekteki süreçte ülkemiz üzerinde benzer aynı oyunların oynandığını ve oynanacağını ifade eden Yılmaztürk; “Düşmanı olan uyanık olmalı, tedbir almalı. O halde bizler de her zaman birlik ve beraberlik içerisinde uyanık ve tedbirli olmalıyız” dedi.

umraniye esnaf canakkale mevlid 3

umraniye esnaf canakkale mevlid 6

umraniye esnaf canakkale mevlid 5

umraniye esnaf canakkale mevlid 1

Reklamı Geç