Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI BULUŞMA..

Dünya Engelliler Haftası vesilesi

Dünya Engelliler Haftası vesilesi ile anlamlı bir buluşmaya daha evsahipliği yapan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, birlik ve beraberliğin sembolü olmaya devam ediyor.

Sportif başarılarının yanı sıra, sosyal faaliyetleri ile de her zaman gündemde olan Çekmeköy’ün marka değeri İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen programda anlamlı bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. Kaymakam Resul Çelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar’ın yanı sıra; Çekmeköy’ün ileri gelen işadamları ve engelli gençler ile ailelerinin katıldığı yemekte bir teşekkür konuşması yapan derneğin kurucu başkanı Sıtkı Aydemir, “Bizimkisi gönül birlikteliği” dedi.

Başından beri kendileri ile yol yürüyen ve bu sürece maddi-manevi destek olan herkese teşekkür eden Başkan Sıtkı Aydemir, engelli gençlerin duygularına tercüman olan konuşmasında; “Sizler bu dünyaya gelirken nereden bilecektiniz hayatın bu kadar zor ve acımasız olacağını. Yaşarken gördüğünüz ve anladığınız zorlukları bu çatı altında en aza indirgemek için bir gönül birlikteliği yaptık. Sportif ve sosyal faaliyetlerle kocaman bir aile olduk. Bu ailemize ilçemizin yöneticileri, ileri gelenleri velhasıl bütün kamuoyu sahip çıktı. Bu derneği kurduğumuz günden bugüne her zaman yanımızda olan, maddi-manevi desteklerini esirgemeyen tüm gönüldaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Dünya Engelliler Haftası vesilesi ile düzenlenen yemek organizasyonuna katkıda bulunan başta Şükrü Bakar olmak üzere; ÇEKMÜDER Başkanı Sayın Yücel Evsen, Bora Kılıç, Murat Altun, Lütfü Tiryakioğlu, Cüneyt Ilgın, Serdar Karaman, Aras Et Sahibi Aras Çakır, Bizimev Piliç Çevirme Sahibi Aydın Erkin ve diğer tüm arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Aydemir, “Ayrıca her etkinliğimizde bizleri onure eden Kaymakamımız Sayın Resul Çelik ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Latif Coşar ile bölgemizin basın emekçilerine de şahsım ve sizler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek yönetim kurulu Recep Cebir, Abdullah Gelgeç, Metin Kazancı, Ülküm Mühürdaroğlu, Nazlı Nafiye Durmaz, Zafer Uysal, Loman Balcı, Ercan Düz, Hüseyin Genç, Duygu Erenoğlu ve Halil İbrahim Demirci’ye de teşekkür eden Başkan Aydemir, “Elbirliği ile daha başarılı ve daha güzel işler yapmak için mücadelemiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik de işitme engelli gençler ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmasında; “Sizler, bu zorlu hayat yolculuğunun gökyüzündeki yıldızlarısınız ve bizlere yol göstericisiniz. Çekmeköy’ümüz için son derece kıymetli olan sizlerin bu birlikteliği hepimiz için bir gurur vesilesi. Elimden geldiğince etkinlik ve programlarınızda yanınızda olmaya çalıştım bundan sonra da elbette her fırsatta sizlerle birlikte olmaya gayret edeceğim. Kulüp Başkanımız Sıtkı Aydemir ve ekibinin örnek çalışmaları her türlü takdire şayan ve kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda kulüp üst kurul üyesi de olan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da yaptığı selamlama konuşmasında gönül birlikteliğinin daim almasını diledi. Önümüzdeki aylarda daha kapsamlı organizasyonların yapılması için söz birliğine varılan programın sonunda bayanlara çiçek takdimi ve aile fotoğrafı çekimi yapıldı.

Reklamı Geç