Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EFSANE YÖNETMEN M. ALİ GÜNDOĞDU ONUR ÖDÜLLERİ VERİLDİ..

Türk sinema sektörünün efsane

Türk sinema sektörünün efsane yönetmeni Mehmet Ali Gündoğdu 50. sanat yılı onur ödülleri törenle sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlere ödüllerin takdim edildiği görkemli gecede ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Genç İşadamı’ ödülü bölgemizin önde gelen isimlerinden ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın gelecek için umut vadeden oğlu Kürşat Yalçınkaya’ya verildi.

Unutulmaz Türk filmlerinin efsane yönetmeni Mehmet Ali Gündoğdu, 50. sanat yılı onur ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Mecidiyeköy Profilo AVM Gala Salonu’ndaki gecede; sanat camiasının birbirinden ünlü isimleri Nebahat Çehre, Selami Şahin, İlyas Salman, Turgay Tanülkü, Wilma Elles, Nuri Alço, Levent İnanır, Engin Çağlar, Metin Keçeci, Umut Oğuz, Zülfü Hamit Altın, Ahmet Arıman, Ergun Sözen, Tuncay Akça, Tolga Öz, Selçuk Ural, Ahmet Yenilmez, Ceylan Kaya, Çetin Altay, Nalan Çöl, Pekcan Türkeş, İshak Kalay (İsorhyme) ve Yapımcı Saliha Gündoğdu ödüllerini aldı.

Başarılı sosyal projelere imza atan ülkemizin birbirinden kıymetli değerlerine ve iş insanlarına da ödüllerin verildiği gecede “Yılın En İyi Çıkış Yapan Genç İşadamı” ödülü bölgemizin önde gelen tanınmış simalarından Yalçınkaya Ailesi’nin gelecek için umut vadeden genç ismi Kürşat Yalçınkaya’ya verildi. Ödülünü alırken kısa bir teşekkür konuşması yapan Kürşat Yalçınkaya, “Benim için son derece anlamlı olan bu ödülü şahsıma layık gören başta NUPEL Yapım ve heyete sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasında gençliğin önemine vurgu yapan Kürşat Yalçınkaya, yakın zamanda kurmayı planladığı güzel bir oluşumla hem sosyal, hem de ticari anlamda daha büyük işler yapmayı hedeflediğini ve insanları bütünleştiren bir yapı ile gençliğin sesi olacağını ifade etti. Genç iş insanı Yalçınkaya, kurduğu sosyal ekiplerle gönüllere dokunan, İstanbul’un her ilçesinde umut bekleyen vatandaşlarımızın çıkarları doğrultusunda projeler üreten ve beraberinde iş dünyasında KYA Group & Yalçınkaya İnşaat olarak hizmet veren yönüyle tanınıyor.

Gecenin baş mimarı efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’ya ise başarılı projelerinden dolayı ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ödülünü takdim etti. Program sonrası duygu ve düşüncelerini aktaran Yücel Yalçınkaya; “Sanat bir toplumun en önemli hayat damarıdır. Sanata ve sanatçıya destek olmaya, sektörün yanında durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu da yaptığı konuşmada sanata ve sanatçıya her zaman destek olan ve kendisinin yanında duran dostlarına teşekkür etti.

Reklamı Geç