Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EĞİTİM BİR SEN’DEN BAYIRBUCAK’A 4 TIR YARDIM

Eğitim Bir-Sen İstanbul 3

Eğitim Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube’nin Ataşehir’de faaliyet gösteren Ensar Vakfı ile birlikte düzenlediği Bayırbucak Türkmenleri’ne yardım kampanyasında 4 TIR yardım bölgeye gönderildi.

egitim bir sen yardim tirları 1Sendika ve vakıf üyeleri tarafından kısa bir sürede toplanan 4 TIR dolusu yardım yola çıktı. TIR’ların uğurlanışı nedeniyle Mirkelam Tesislerin’nde düzenlenen törene Eğitim Bir Sen İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş, Ataşehir Ensar Vakfı Başkanı Mikail Bektaş, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı M. Naim Yağcı ve sendika üyeleri katıldı.

egitim bir sen yardim tirları 2Suriye’de büyük bir insanlık dramının yaşandığını belirten Eğitim Bir Sen İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş, “Milyonlarca insan ülke dışına sığınırken milyonlarca insan da ülke içinde yer değiştirmek zorunda kaldı. Bazı bölgeler kuşatılmış ve Madaya’da olduğu gibi açlığa mahkûm edilmiş durumda. İç savaş sırasında ölenlerin sayısı 300 bini aşmış vaziyette. Öldürülenlerin çoğu sivil. Beşşar zalimi babasını aratmıyor” dedi.

egitim bir sen yardim tirları 3Ataşehir Ensar Vakfı Başkanı Mikail Bektaş, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı M. Naim Yağcı’nın duygu ve düşüncelerini paylaştığı konuşmaların ardından Eğitim Bir Sen İstanbul 3 No’lu Şube üyesi Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nazmi Yıldırım’ın yaptığı dua ile yardım TIR’ları yola çıktı.

 

Reklamı Geç