Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ELBETTE ÇEKMEKÖY’E YÜZDE YÜZ ÇEKMEKÖYLÜ BİR ADAY GÖSTERİLECEK…”

Çekmeköy’ü Sevenler Platformu, Belediye

Çekmeköy’ü Sevenler Platformu, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı ziyaret ederek günlerdir seslendirdiği basın bildirisini bir kez de belediyede okudu. “Daha güzel bir Çekmeköy için Adayımız Hasan Öztürk. Mevcut Başkanımız Ahmet Poyraz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Eğer tekrar daha aday olursa platform Ahmet Poyraz’ı destekleyecektir. Bu platform daha güzel bir Çekmeköy için mücadele vermektedir” denilen açıklamaları platform üyeleri ile birlikte alkışlayan Başkan Poyraz, “Çekmeköy’e elbette yüzde yüz Çekmeköylü ve yüzde yüz sevilen bir aday gösterilecektir” dedi.

“Daha güzel bir Çekmeköy için Adayımız Hasan Öztürk” sloganıyla günlerdir Çekmeköy’ün dört bir yanında ses getiren çalışmalar gerçekleştiren Çekmeköy’ü Sevenler Platformu, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a da anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek, meydanlarda seslendirdiği basın bildirisini bir kez daha okudu. Başkan Ahmet Poyraz’ın son derece sıcak ve samimi karşılaması ile ağırlanan platform üyeleri adına basın bildirisini Marina Diriyi okudu.

Hasan Öztürk’ün belediye başkan adaylığı için hiçbir haberi ve niyeti olmadığını, bu fikrin halktan çıktığını ve platform üyeleri olarak kendilerinin bu yönde çalışmalar yaptığını anlatan Marina Diriyi, “Mevcut Başkanımız Ahmet Poyraz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Üç dönem kuralından dolayı bir kez daha aday olmayacağını düşünüyoruz. Eğer tekrar daha aday olursa platform Ahmet Poyraz’ı destekleyecektir. Bu platform daha güzel bir Çekmeköy için mücadele vermektedir” şeklindeki sözleri platform üyeleri ve Başkan Poyraz’dan alkış aldı. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Poyraz, “Partimiz buraya bir aday gönderirken Çekmeköylü olmaması gibi bir şansı yok. Elbette bir yüzde yüz Çekmeköy’lü olacak, yüzde yüz sevilen bir isim olacak” dedi.

Reklamı Geç