Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EMİNMOLLAOĞLU: “HER SOKAĞA GİRİP HER EVİN KAPISINI ÇALACAĞIZ..”

AK Parti’de 1. bölgenin

AK Parti’de 1. bölgenin son ‘Yüz Yüze 100 Gün Programı’ Ümraniye’de yapıldı. Çok sayıda milletvekilinin de iştirak ettiği etkinliğin açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Biz de Ümraniye’de sürekli sahadayız. İnşallah 2023 seçimlerinden evvel ilçemizdeki tüm sokaklara girecek tüm hanelerin kapısını çalacağız ve Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtireceğiz” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Yüz Yüze 100 Gün Programı’ kapsamında İstanbul 1. Bölge’nin son çalışması geçtiğimiz hafta sonu Ümraniye’de yapıldı. Çok sayıda milletvekilinin de iştirak ettiği etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programı kapsamında İstanbul genelinde vatandaşlar nezdinde güzel bir karşılık bulduğunu belirterek; “Biz de Ümraniye’de sürekli sahadayız. İnşallah 2023 seçimlerinden evvel ilçemizdeki tüm sokaklara girecek, tüm hanelerin kapısını çalacağız ve Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtireceğiz” dedi.

Teşkilat mensupları ile yapılan sabah kahvaltısı ile başlayan programa İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, Osman Boyraz, Eyüp Özsoy, Serkan Bayram ve Mehmet Fatih Denizolgun da iştirak ettiler. Kahvaltının ardından İlçe Başkanlığı önünde yapılan “Basın Açıklaması” ile start verilen programda İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve milletvekillerini temsilen İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş birer konuşma yaptılar. ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programının İstanbullular tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten İlçe Başkanı Eminmollaoğlu, Ümraniye’de daha önce ilk ikisi yapılan etkinliğin son ayağının İstanbul milletvekilleri ile gerçekleştirileceğini söyledi.

“TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUMUZLA ASRA DAMGAMIZI VURACAĞIZ”

Ümraniye teşkilatının farlı etkinliklerle her daim sahada olduğuna işaret eden Başkan Eminmollaoğlu, “2023 seçimlerine kadar Ümraniye’mizdeki tüm sokaklara bir kez daha girecek ve tüm hanelerin kapısını bir kez daha çalacağız. Tüm halkımıza Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletecek hal ve hatırlarını soracağız. Bugün Türkiye’nin umudu da vizyonu da, vicdanı da merhameti de, bugünü de geleceği de AK Parti’dir. İnşallah Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla ülkemizi yeni dönemin parlayan yıldızı haline getirecek, en etkili ve güçlü ülkesi olarak yüzyıla damgamızı vuracağız. Bu hedefle 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı bir kez daha inşallah Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz” dedi.

Basın açıklamasının ardından milletvekilleri ile Ümraniye’nin 37 mahallesinde eş zamanlı olarak saha çalışması başlatıldı. Öğle namazı ile mahallelerde çalışmalara başlayan milletvekilleri ve beraberindeki teşkilat mensupları; esnafları, hasta, yaşlı ve engellileri sokak sokak ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın selamlarını ileterek vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyip sohbet ettiler.

Saha çalışmaları saat 17.00’da tüm teşkilatın Alemdağ Caddesi üzerinde yer alan AK Nokta etkinliğinde buluşması ve burada yapılan konuşmalar ile devam eti ve sonrasında Ümraniye Belediyesi’nin 2022-2023 Kültür Sanat Sezon Açılış ve Ödül Töreni Programına topluca iştirak edildi. Programın son bölümünde ise Ümraniye Gençlik Kolları’nın İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile gerçekleştirdiği “Çay Bizden Sohbet Sizden” etkinliği vardı. Etkinlikte gençlerin sorularını cevaplandıran Boyraz gençlerle 2023 sürecinde genç seçmenlerle kurulacak iletişimin dili üzerine müzakerelerde bulunup Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi hakkında gençlere bilgi verdi.

Reklamı Geç