Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EN ANLAMLI 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMASI..

19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Çekmeköy muhtarlarını dostlar sofrasında buluşturan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve önceki dönem Alemdağ Muhtarı Murat Altun, örnek bir organizasyona imza attı. Çekmeköy’ün bazı STK temsilcileri, meclis üyeleri, işadamları ve kanaat önderlerinin de katıldığı muhtarlar buluşmasında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

19 Ekim Muhtarlar Günü davetine katılım sağlayan konuklarına teşekkür eder Murat Altun, “Demokrasinin yereldeki en güçlü temsilcileri ve devletin halka en yakın hizmet kapısı tüm muhtar arkadaşlarımın gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Bizler Çekmeköy’ün her mahallesinde ve sokağında her zaman birarada olan arkadaşlarız. Dolayısı ile vatandaşımızın her türlü talebi için sık sık işbirliği yapıyoruz. Her zaman dayanışma içerisindeyiz. Bu akşam da muhtarlar günü vesilesi ile birada olmaktan ve birlikte aynı sofrayı paylaşmaktan son derece mutlu oldum. Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden başta muhtar arkadaşlarımız olmak üzere dernek başkanlarımıza, meclis üyelerimize, işadamlarımıza ve kanaat önderi dostlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki biraradayız” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve Mahalle Muhtarları Nuray Tak, Engin Çelik, Serdar Karaman, Orkun Karakaya, Metin Çoban, Erkan Akyılmaz, Nizamettin Kaya, Ömer Lütfü Gürsoy, Yakup Baydar, Turgay Bozkurt, Sertif Yılmaz, Adem Kınık ve Hüseyin Uygun yaptıkları selamlama konuşmalarında kendilerini biraraya getiren böylesine anlamlı bir buluşmaya evsahipliği yaptığı için Murat Altun’a teşekkür ettiler. Yine belediye meclis üyeleri Bora Kılıç ve Şükrü Bakar da dostlukların önemine vurgu yapan konuşmalar yaptılar. Meclis Üyesi Bora Kılıç, “Aslolan vatandaşa ve topluma hizmettir. Önceliğimiz siyasi görüş ve düşünceler değil halkın beklentileridir” dedi.

İşadamı ve Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın da yaptığı konuşmada, “Bu gönül sofrasında değerli muhtarlarımızla birarada olmaktan son derece mutluluk ve onur duydum. Buluşmaya vesile olan Murat Altun kardeşimize teşekkür ediyor, muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi. Tiryakioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Tiryakioğlu ve genç iş insanı Muhammet Tiryakioğlu da yaptıkları konuşmalarda muhtarların gününü kutladılar.

Reklamı Geç