Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERCİYAS: “İSTANBUL BAŞARISI, TÜRKİYE’DE ÖZLENEN DEĞİŞİM FİTİLİNİ ATEŞLEMİŞTİR..”

Cumhuriyet Halk Partisi 1.

Cumhuriyet Halk Partisi 1. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas, “31 Mart’ta her şey çok güzel olmuştu, 23 Haziran’da daha da güzel oldu. 16 milyon İstanbullu’nun tarihi destanını halkın iktidarı ile tüm Türkiye’de yazarak her şeyi çok daha güzel kılacağız” dedi. Yıl sonu yapılması planlanan ilçe kongrelerini de değerlendiren CHP İstanbul il yönetiminin parti tabanında sevilen başarılı genç siyasetçisi Erciyas; “İstanbul’daki bu tarihi değişim ve dönüşüme öncülük eden örgütlerimiz, kendi iç dinamiklerini daha da etkin kılacak ve iktidara hazırlanıyoruz “ifadelerini kullandı.

İstanbul’da yapılan çifte yerel seçimin ardından bölgemizin yetiştirdiği genç ve dinamik siyaset adamı Yusuf Erciyas’la 31 Mart ve 23 Haziran’ın değerlendirmesini yaptık. www.yerelgazete.com.tr ye samimi değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas, “İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu yönetiminde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile 31 Mart’ta her şey çok güzel olmuştu, 23 Haziran’da daha da güzel oldu. Ve şimdi 16 milyon İstanbullu’nun tarihi destanını halkın iktidarı ile tüm Türkiye’de de yazarak her şeyi çok daha güzel kılmak için çalışıyoruz” dedi.

İSTANBUL BAŞARISI, İMAMOĞLU’NA İNANAN ÖRGÜT EMEKÇİLERİNİN ALIN TERİDİR..

İstanbul 1. Bölge’den sorumlu olması hasebiyle Şile’den Üsküdar’a, Tuzla’dan Beykoz’a bütün ilçe örgütleri ile hem 31 Mart’ta hem de 23 Haziran’da gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Yusuf Erciyas; “16 milyon İstanbullu’nun inandığı aday Sayın İmamoğlu, tüm ilçe örgütlerimizin de sahadaki kararlı duruşuyla başarıya giden yolu zaferle taçlandırdı. İstanbul’un her köşesinde ve 39 ilçenin tamamında; belediye başkan adayıyla, meclis üyesi adayıyla, ilçe başkanı ve yönetimiyle, kadın, gençlik kollarıyla ve bizim en büyük gücümüz üyelerimizle, bütün bir örgüt topyekun mücadele verdi. 31 Mart’ın sonrasında 17 gün boyunca örgüt emekçilerimiz ilçe seçim kurullarının içinde, dışında kışın o soğuğunda gece gündüz demeden, seçmen iradesine sahip çıkmak için sandık nöbeti tuttu. İstanbullu’nun her bir oyuna sahip çıkıldı. Sonuçta Sayın İmamoğlu’nun seçimi kazandığı defalarca kez perçinlendi. 17 günün sonunda İstanbul’da halkın iktidarı için mazbatamızı aldık” ancak 81 milyonun gözünün önünde, çeşitli gerekçeler yaratılarak İstanbul seçimi iptal edildi” şeklinde konuştu.

31 MART YETMEDİ, 23 HAZİRAN…

İzmir’den Ankara’ya, Antalya’dan Mersin ve Adana’ya bir çok büyükşehir belediyesinin üzerine bir de İstanbul’un Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçmesinin büyük hazımsızlık yarattığını dile getiren Erciyas; “31 Mart yetmedi bir de 23 Haziran’ı çıkardılar. İstanbul’un 25 yıldır dağ gibi yığılan sorunları çok, bu sorunların üstesinden gelmek için işe hızlıca koyulduk. Kısa zamanda halkın gönlüne ve kesesine olumlu manada etki eden işlere imza attıkça birileri rahatsız oldu ki bu kez de önümüze 23 Haziran engeli konulmak istendi. Gelinen süreçte İstanbullu çok daha büyük bir kararlılıkla 806 bin oy farkla gereğini yaptı ve İmamoğlu ile halkın iktidarını yeniden kurarak tarihi bir demokrasi zaferine imza attı. Türk demokrasi tarihine altın harflerle geçecek, yüzde 54’ün de üzerinde rekor oy oranı ile İstanbul’da değişim kazandı. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, bu değişimi yenileşme ve gelişme hamlesi ile tamamlayarak İstanbul’a hizmet dönemini başlatmıştır” dedi.

“İSTANBUL DESTANINI ADIM ADIM BÜTÜN TÜRKİYE’YE ANLATACAĞIZ”

31 Mart’ta yazılan ve 23 Haziran’da da hafızalara adeta kazınan İstanbul başarısını büyük bir demokrasi destanı olduğunu kaydeden Yusuf Erciyas; “2019 seçimlerinin baş mimarı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da son günlerde sıkça gündeme getirdiği üzere yeni bir başarı yolunun başlangıcındayız. Türk siyaset tarihimizin önemli bir dönüm noktası olacağına inandığımız 31 Mart ve 23 Haziran İstanbul destanını bütün Türkiye’ye adım adım anlatacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılını kutladığımız şu günlerde Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kurucusu Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret buyurduğu gibi; tam bağımsız, çağdaş ve müreffeh Türkiye özleminin giderildiği yeni destanlar yazma inancıyla yollara düşeceğiz. Oluşturacağımız bilinçli toplum, aydın ve çağdaş nesillerle; hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu Türkiye hayalimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“CHP İLÇE ÖRGÜTLERİ, KENDİ İÇ DİNAMİKLERİNİ DAHA DA ETKİN KILACAKTIR..”

1. bölge başta olmak üzere İstanbul’un tüm ilçe örgütleri çok büyük bir uyumla çalıştıklarını vurgulayan Yusuf Erciyas; “Geçtiğimiz her iki yerel seçim de gösterdi ki; ilçe örgütlerimiz tüm kademeleriyle sahada istediği hakimiyeti sağlayabiliyor ve başarılı sonuca ulaşabiliyor. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, topyekun bir mücadeleyi tüm örgütlerimiz başarıyla vermiştir. Şimdi önümüzde parti tüzüğümüz gereğince yapılması gereken ilçe kongrelerimiz var. Bütün ilçe örgütlerimizin İstanbul’daki bu değişim ve dönüşüme ayak uyduracak kendi iç dinamiklerini daha etkin kılacak ekipler kuracağına inancımız tamdır. Parti içi demokrasinin tüm kuralları sonuna kadar işleyerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin toplum nezdindeki en verimli ve en etkin kadroları halk için hizmet üretmeye devam edecek ve ilk genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını sağlayacağız ” dedi.

Reklamı Geç