Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDOĞAN 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI..

Sosyal ve siyasal yaşamın

Sosyal ve siyasal yaşamın aktif isimlerinden Çekmeköy’ün sevilen ablası Serpil Erdoğan, DEVA Partisi’nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu resmen açıkladı. Partisinin üst düzey yöneticileri ve STK temsilcilerinin destek verdiği adaylık açıklamasında Erdoğan, “20 yıllık STK ve siyaset tecrübelerimizi kullanarak devasal çözümlerle gönüllere dokunmak için bu yola çıkıyorum” dedi.

Çekmeköy’ün sevilen ablası, başarılı işkadını Serpil Erdoğan DEVA Partisi’nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı. Erdoğan’ın adaylık açıklama programına; DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları Rıza İmamoğlu ve Erdem Işıklar, Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer, Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, Milletvekili Aday Adayı Serkan Süslü, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve çok sayıda partili katılımları ile destek verdi. Programın açılış konuşmasında seçim sürecine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer, 14 Mayıs’ta Millet İttifakı iktidarıyla büyük bir değişim ve yenileşmeye gün saydıklarını kaydetti.

Yaşadığımız son deprem felaketinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızı anarak konuşmasına başlayan 28. Dönem DEVA Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Serpil Erdoğan; “Ülkemizin içerisinden geçtiği bu üzüntülü günlerde gerek deprem gerek sel felaketiyle çok büyük kayıplarımız olmuş, bu üzüntülerle hepimizin dünyası adeta kararmış ve bu felaketlerde çok canımız yanmıştır. Öncelikle yakınlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi. Adaylık açıklamasına katılarak kendisine destek veren konuklara teşekkür eden Erdoğan; “Sayın il yöneticilerim, ilçe başkanlarım, ÇEKMÜDER Başkanım ve basın mensubu emekçi arkadaşlarıma bu özel anımda yanımda oldukları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Hayatın içinde ne kadar normal olduğunu bilmediğimiz bir dönemden geçmekteyiz. Ben öncelikle bir anne ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bize verdiği haklar ile bir Türk kadını olarak toplumun içinde inandığım ilkelerin ışığında yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim” diyerek sözlerine devam eden Serpil Erdoğan, şunları kaydetti: “Bu ilkeler doğrultusunda tarihimizin en önemli seçimlerinden birine giriyor olmamız benim de burada bir görev almam gerektirdiği hissi ile bir adım atma kararı aldırdı. Çünkü bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarınları için çok büyük bir önem arz etmektedir.

Cumhuriyet tarihi boyunca kadınlarımız memleketimizin inşasında büyük görevler üstlenmiş ve bu yolda büyük fedakarlıklar yapmıştır. Ben de Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın  “Siyaset Sadece erkeklere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir” sözleri ile mensubiyetinden onur duyduğum DEVA Partisi’nden 28. dönem milletvekilliğine aday adayı olarak; güçlü ve yeni bir Türkiye’nin yolunda ülkemize hizmet etmek gayesi ile adaylık başvurumu sizlerle paylaşıyorum. Bir çoğunuz beni yakından tanıyor. Ama ben yine de sizlere kısaca kendimi anlatmak istiyorum.

1965 İstanbul doğumluyum Amasyalı hukukçu bir babanın üç kızından biriyim, anne tarafından ise Sivas ve Tokatlı sayılırım. Evli, 3 çocuk annesi ve bir torun anneannesiyim. Eşim Dr. Erhan Erdoğan Sancaktepe İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak görev yapmakta ve aynı zamanda bir Kars geliniyim. Yani aslında ben anlayacağınız üzere bir Türkiyeliyim. Halkla ilişkiler uzmanıyım. Çeşitli sektörlerde bilgi işlem, halkla ilişkiler ve satış pazarlama yöneticiliği yaptıktan sonra emekli oldum. Şu anda İstanbul ve Bodrum gibi bölgelerde emlak alım satım ve Gayrimenkul Danışmanı olarak görev yapmaktayım. Eşimin görevi nedeniyle Güney Doğu’da Tatvan Bitlis’te ve Konya Karaman’da görev yaptıktan sonra 2007 yılı itibariyle Çekmeköy’e yerleştik.

Çekmeköy’de AÇEV’in gönüllü okuma yazma öğretmenliği ile başladığım yolculuğum (Sıddık Eraslan) başkan ile çalıştım. O zamanlar Çekmeköy henüz belde idi. 2009 yılında AK Parti Çekmeköy ilçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi olarak sosyal işler başkanlığında bir dönem görev yaptım. Çekmeköy Kızılay Şube başkanlığında 3 yıl kadın kolları başkanlığı yaptım. STK tecrübemizin artmasıyla Çekmeköy Gönüllü Anneler Derneğini kurucu başkanı olarak Çekmeköy öncelikle olmak üzere Türkiye’nin her yerine kadın ve çocukla ilgili birçok projeyi imza attım. 60 kişilik bir gönüllü anne ekibi kurdum.

2020 yılı Aralık ayı itibariyle DEVA Partisi Çekmeköy kurucu başkan yardımcısı olarak başladığım görevimi kadın politikaları başkanlığı ve halkla ilişkiler başkanlığı görevlerini yürüttüm. Halen kadın çalışmaları başkanlığı görevindeyim. Bunun dışında Yediveren Girişimci Kadınlar Dernek Başkanlığı ve Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER kadın başkanıyım. Kazasker Lions Dıabet komitesi baskanlığım da devam etmektedir. Zaten çocukluğum da herkese yardım eden bir ailenin içinde büyüdüm. Rahmetli babam da çok hayırseverdi. Bu yüzden ben de Çekmeköy’de ve Türkiye’nin her bölgesinde sadece yüreğimin sesini dinleyerek kadın ve çocuk odaklı projeleri imza attım.

Yüzlerce kadının yüreğine dokundum. Birçok sabah telefonumda ‘yaptığınız iyilik için teşekkür ederim ömrünüz uzun olsun’ mesajları ile uyanırım. Şimdi de aynı heyecan ve istekle ülkemizin aydınlık günleri için hizmet etmeye talibim kadınlarımızın sesi olmaya, onların haklarını savunmaya ehliyet ve Liyakat sahibi Cesur ve kararlı yeniliklere açık partimizin hazırladığı eylem planları ile teşkilatımızın desteğiyle Bana düşen sorumlulukları yerine getirmeyi hedefleyen sizlerin sesi olmak isteyen bir milletvekili aday adayıyım. Bugüne kadar benimle birlikte çıktığım her yolda bana destek veren değerli eşime ve aileme huzurlarınıza teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca her zaman desteklerini benden esirgemeyen İlçe Başkanım Av. Abdulkadir Kacemer, İl Başkan Yardımcımız Rıza İmamoğlu ve ÇEKMÜDER  Başkanım Sayın Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyelerimiz ile tüm DEVA aileme, beni her zaman gönülden destekleyen arkadaşlarım, iş insanlarımız ve siz değerli basın mensuplarına desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.”

 

Reklamı Geç