Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDOĞAN; TUZLA, KARTAL VE ÜMRANİYE MİTİNGLERİNDE HALKA SESLENDİ..

Referandum çalışmalarının son gününü

Referandum çalışmalarının son gününü İstanbul’a ayıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan güne Tuzla’dan başladı ve Anadolu yakasında sırasıyla Kartal ile Ümraniye mitinglerinde vatandaşlara seslenerek Sarıyer mitingine geçti. 

erdoğan ümraniye mitingi 5Ümraniye 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda alanı hınca hınç dolduran vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “PKK’sıyla, FETÖ’süyle, DEAŞ’ıyla tüm terör örgütleri üzerimize salınmış durumda. Bu terör örgütlerinin iplerini ellerinde tutanlar, onlar yeterli olmadığından bizzat kendileri devreye giriyor. İşte Avrupa. Almanya’da giriyor mu, İsviçre’de, Avusturya’da giriyor mu Fransa’da seçim var. Yatıyorlar, kalkıyorlar Erdoğan. Ben seçime girmiyorum ki ya, benimle ne işiniz var Ne yapacaksanız yapın. Ama artık elhamdülillah Türkçe’yi öğrenmeye başladılar. Son 4 yılda bu gerçeği defalarca tecrübe ettik. Gezi olaylarında yaşadık, 17-25 Aralık’ta yaşadık, bölücü örgütün çukur eylemlerinde yaşadık. Çukurları açtılar mı, hendekleri açtılar mı Şimdi bu teröristleri açtıkları o hendeklere gömüyoruz. 20 ayda yaklaşık 11 bin teröristi etkisiz hale getirdik. Daha gideceğiz. Ya silahlarını gömecekler ya kendileri gömülecekler ya da bu ülkeyi terk edip gidecekler. Bunun başka izahı yok’ dedi.

erdoğan ümraniye mitingi 3Erdoğan, “Bilhassa 15 Temmuz  maskelerin düşüp gerçek yüzlerin ortaya çıktığı bir dönüm noktası oldu. Anayasa değişikliği halk oylaması sürecinden gösterilen tepkiler işte bu ifşa edilmişliğin sebep olduğu pervasızlıktan kaynaklanıyor. 16 Nisan’dan sonra yani yarın akşamdan sonra bu konuyu da yeniden ele alacak Türkiye’ye terbiyesizlik yapanlardan bunun hesabını soracağız” diye konuştu.

erdoğan ümraniye mitingi 2Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet nerede Muhalefet meydanlarda yok. Onlar kahvelerde. Hele hele bir de maskeli teröristlerini kahvelere gönderiyorlar, arkadan kendileri gidiyorlar. Okmeydanı’nda benim eski semtimde yaptılar. Sağ olsun İstanbul Emniyeti bunları yakaladı, 3 tanesi yakalanmış, 4. ne oldu bilmiyorum. Meğerse daha sonra bunların bir tanesinin CHP mensubu olduğu ortaya çıkıyor. Bunlar iç içe, iç içe çalışıyor” dedi.

erdoğan ümraniye mitingi 1Erdoğan, “Eskiye methiye düzenlerin tek derdi kendi konumlarını, kendi çıkarlarını korumaktır. Bunların hiçbirinin ülkemizin ve milletimizin geleceğiyle ilgili bir endişesi, projesi yoktur. Bakınız burada size tek bir örnek vereceğim. Şayet Türkiye 1991 yılından beri kesintisiz istikrarla yönetilmiş olsaydı bugün bulunduğu yerin 2 kat ilerisinde olacaktı” şeklinde konuştu.

erdoğan ümraniye mitingi 2

Reklamı Geç