Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğdu; “Biz yolumuza bakalım” dedi, İlçe Başkanı Kızılelma ne yapacak..

CHP’de yaşanan Aykut Erdoğdu

CHP’de yaşanan Aykut Erdoğdu krizi Çekmeköy’den sekti Ümraniye’ye geçti. Dün akşam ilçe örgütü ayaklandı lakin fayda etmedi. Bugün de bir kısım meclis üyesi aday adayı başvurusunu geri çekecek. İlçe Başkanı Hakan Kızılelma’nın ne yapacağı merak konusu. Öte yandan “Ümraniye” başlıklı bir mesaj yayımlayan Erdoğdu, “Biz yolumuza bakalım” dedi..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin günlerdir merakla beklenin İstanbul’un eksik kalan ilçe belediye başkan adayları dünkü merkez karar yürütme kurulu ve ardından parti meclisindi onaylandı. Önceki gün Çekmeköy’de adı geçtiği için krize neden olan eski vekil Aykut Erdoğdu’nun dün de Ümraniye’ye belediye başkan adayı olarak atanması tepkilerin adresini değiştirdi. Bütün gece adeta ayakta olan CHP Ümraniye İlçe Örgütü’nün tepkileri ve karşı duruşu fayda etmedi, Aykut Erdoğdu ismi gece saatlerinde parti meclisinde onaylanarak adaylığı kesinleşti. Bugün de aldığımız bilgilere göre öğlen saatlerinde bir kısım meclis üyesi aday adayı istifa ederek başvurularını geri çekecek. İlçe yönetiminin ve ilçe başkanı Av. Hakan Kızılelma’nın nasıl bir tavır sergileyeceğini kamuoyu merakla bekliyor.

Öte yandan sosyal medya hesabından “Ümraniye” başlıklı bir mesaj yayımlayan Aykut Erdoğdu, “Parti Meclisimiz tarafından CHP olarak hiç kazanamadığımız Ümraniye ilçemize belediye başkanı adayı gösterildim. Bu onurlu görevi bana layık gören Parti Meclisimize teşekkür ediyorum. Ümraniye Belediyesini kazanıp 5 yıl içinde Ümraniye’yi İstanbul’un en güzel en huzurlu en yaşanabilir ilçelerinden biri yaptıktan sonra görevi genç kardeşlerimize bırakmak üzere adaylık teklifini kabul ettim” dedi. Mesajının sonuna ise not iliştiren Erdoğdu; “Bu gönderinin altında bir dolu olumsuz yorum veya hakaret görebilirsiniz. Ülkemizin çok ağır ekonomik ve siyasi krizden geçtiğini birçok yurttaşımızın psikolojisinin bozulduğunu unutmayın. Görevlendirilmiş trollere hak ettikleri kadar değer verin. Gerçek hayat sokakta bizi bekliyor. Biz yolumuza bakalım” dedi.

Reklamı Geç