Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eren Meral, Çekmeköy’ün birleştirici gücü olmaya aday!

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış isimlerinden Meral Ailesi’nin evladı Eren Meral’in Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye meclis üyesi aday adaylığı parti tabanında ve ilçe kamuoyunda heyecan uyandırdı. Her kesimden herkesin desteğiyle Çekmeköy’ün birleştirici gücü olmaya aday olduğunu açıklayan Eren Meral, “Değişim zamanı” dedi.

Çekmeköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Eren Meral, genç ve dinamik kişiliği ile “Değişim zamanı” diyerek çıktığı yolda iddialı bir duruş sergiliyor. 31 Mart’ta halkın iktidarı için her kesimden, herkesin desteğiyle bu değişimi gerçekleştireceklerini www.yerelgazete.com.tr ye açıklayan Eren Meral, “Çekmeköy’ün geleceği için, daha yaşanabilir bir kent vizyonu ile kolları sıvadık. Daha adil, daha çağdaş ve daha ilerici bir yönetim anlayışını hakim kılmak için birlikte kazanacağız ve beraber yöneteceğiz. Her adımda değişimin, ilerlemenin ve gelişimin temellerini atmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir ferdi olmaktan onur duyduğu Meral Ailesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi kültürü ile yoğrulmuş genlerinden aldığı destek ve güçle toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağını ifade eden Eren Meral, “Belediye başkan adayımızla birlikte omuz omuza sahalara inip, 300 bin Çekmeköy’lü komşumuzla bir ve beraber olacağız ve mutlaka kazanacağız. Sivil toplum kuruluşlarıyla, esnafıyla, işadamıyla, muhtarıyla, genci, yaşlısı, öğrencisi ve ev hanımıyla bu Çekmeköy bizim, hepimizin. Beraber yaşadığımız bu kentin geleceğini de beraber planlamalı ve beraber yönetmeliyiz” şeklinde konuştu.

Eren Meral, Kimdir?..

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek ve gönül veren Meral Ailesi’nin bir ferdi olan Eren Meral, 1988 İstanbul doğumlu olup, eğitim ve öğretim hayatını da İstanbul’da tamamladı. 2010 yılında vatani görevinin hemen ardından partisi CHP’de görev almaya başlayan Meral, gençlik kollarında yer aldı ve Çekmeköy Gençlik Kolları’nda başkan yardımcılığı yaptı. İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı da yapan Meral, çeşitli STK’larda etkin görevler aldı. Çekmeköy ilçe yönetimine giren Meral ilçe başkan yardımcılığı yaptı. Genç yaşına rağmen partisinde verilen her görevi başarıyla yerine getiren Meral, 31 Mart yerel seçimlerinde Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Reklamı Geç