Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESNAF ODALARI’NI ZİYARET EDİP, ÇARŞI PAZAR GEZDİ..

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru saha çalışmalarına hız veren CHP İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün Sultanbeyli’deydi. İlçe Başkanı Murat Kantekin ve partililerle birlikte Sultanbeyli’de bir dizi temaslarda bulunan İmamoğlu’na yoğun ilgi ve sevgi gösterileri vardı.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, saha çalışmalarını sürdürüyor. Her gün farklı ilçelerde İstanbullularla buluşan CHP Adayı İmamoğlu, Sultanbeyli’de de bir dizi temaslarda bulundu. CHP İlçe Başkanı Murat Kantekin ve partililerle birlikte; Muhtarlar Dernek Başkanı ve Hasanpaşa Muhtarı Orhan Bahadır’ı ziyaretle güne başlayan İmamoğlu, Şoförler Odası, Esnaf Odası ve Oto Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve Çarşamba Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Orhan Bahadır’ı ziyaretinde İmamoğlu, “cesur yürek” olarak nitelendirdiği muhtarlarla ilgili özel projeleri olduğunu vurguladı. İmamoğlu, Bahadır’ı ve tüm muhtarları önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecekleri muhtarlar buluşmasına davet etti. Sultanbeyli Çarşamba pazarında Maruze Keleş adlı vatandaşla ilginç bir diyalog yaşayan İmamoğlu, “Oyunuzu değil, duanızı istiyorum. Seçileceğim, gelip böreklerini, ketelerini yiyeceğim. Enerji alıp, 5 yıl deli gibi çalışacağım” şeklinde yanıt verdi.

Pazarda alışveriş de yapan İmamoğlu, bir tezgahtan tarak alıp, takım tutan gazetecilere renklerine göre hediye etti. İmamoğlu, başka bir tezgahtan da muz aldı. Vatandaşın dertlerini dinleyen ve iyi dileklerini alan İmamoğlu, esnafla ve meydanda oturan Sultanbeyli sakinleriyle de sohbet etme imkanı buldu. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile de bir süre ayaküstü sohbet eden İmamoğlu, daha sonra Sultanbeyli Şoförler Odası ve Esnaf Odası ile Oto Sanayi esnafına ziyaretlerde bulundu.

CHP ilçe binasında partililerle buluşan İmamoğlu, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal ve kültürel yaşama dair İstanbul’a ilişkin vaatlerini anlattı. Ekrem İmamoğlu, çocukları dört yaşına gelene kadar annelere çocuklarıyla birlikte ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacaklarını öğrencilere de aylık İstanbulkart’ın 50 liradan verileceğini tekrarladı.

Reklamı Geç