Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESNAF TEŞKİLATI, ZOR GÜNÜNDE BAŞKANININ YANINDA OLDU..

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, mevcut başkan Mehmet Yıldız ve yönetimi ile ‘yola devam’ dedi. Kongrenin divan başkanı TESKOMB 15. Bölge İstanbul Birlik Başkanı Mustafa Silahyürekli, sağlık sorunu sebebiyle kongreye katılamayan Başkan Yıldız için, “Onun bu esnaf ve sektöre büyük hizmetleri geçmiştir” dedi.

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurul sürecini tamamladı. Mevcut Başkan Mehmet Yıldız’ın sağlık sorunları sebebiyle katılamadığı kongrede Ümraniye esnafı mevcut yönetime güven oyu vererek yola devam etme kararı verdi. TESKOMB 15. Bölge İstanbul Birlik Başkanı Mustafa Silahyürekli’nin divan başkanlığı yaptığı kongrenin açılış ve sunuş konuşmasını Fatih Yıldız yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem yönetim ve denetim faaliyet raporları oybirliği ile onandı.

Bölge esnafının yoğun katılım gösterdiği kongreye Ümraniye ve İBB Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan ve yönetimi, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi, Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, Şile Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Ceyhun ve çok sayıda esnaf temsilcisi yoğun katılım gösterdi.

Yene dönem başkan, yönetim ve denetim kurullarının tek liste halinde oy birliği ile seçildiği kongrede konuşan Divan Başkanı Mustafa Silahyürekli, “Sağlık sorunları sebebi ile bugün aramızda olamayan Mehmet Yıldız başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Mehmet Yıldız başkanımız hepimizin başına gelebilecek sağlık sorunlarından birini yaşıyor. Kendisinin bu esnaf teşkilatına çok büyük emekleri geçmiştir. Dileriz başkanımız tez zamanda yeniden aramıza katılır” dedi.

Malum pandemi süreci ve ekonomik krizle birlikte esnafın da zor zamanlar yaşadığına vurgu yapan 15. Bölge Birlik Başkanı Mustafa Silahyürekli, “Ülke ekonomisinin en önemli dinamiklerinden esnaf teşkilatımız yaşamakta olduğu bu sıkıntılı süreçten kendisine sağlanan kredi ve finansman imkanları ile ayakta durmaya çalışmaktadır. 1,6 milyar lira olan esnaf kredileri son yıllarda yapılan iyileştirmelerle 10 milyon sınırına dayanmıştır. Tüm yetkililerimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç