Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD, DEPREMZEDELERLE DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYOR..

Geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan

Geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından bölgedeki yardım elini sürekli kılan İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, Ramazan’da da bölgeyi yalnız bırakmadı. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “Devlet-millet elele bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz” dedi.

Bu yıl yardım ve desteklerini deprem bölgesine yoğunlaştıran merkezi Ümraniye’deki İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, depremzedelerle dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Ramazan ayına yönelik yardımlarını da deprem bölgesine gönderen ESSİAD ailesi, bölgede bir nebze de olsa bayram sevinci yaşatmaya çalıştı. Yardımları bizzat bölgeye götürerek depremzede ailelerle kucaklaşan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve Başkan Yardımcıları Murat Daşdemir ile Serkan Kalkan, Kahramanmaraş’ta depremzede ailelerle biraraya geldi.

Ümraniye Belediyesi’nin bölgede kurmuş olduğu konteyner kentte depremzede ailelere yardımlarını ulaştıran ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “Yaşamın bir şekilde devam ettiği buralarda deprem felaketinin yol açtığı acılar ilk günkü kadar taze. Dernek olarak vatandaşlarımızın acılarını paylaştık, yardımlarımızı ulaştırdık, destek olduk. Kurulan konteyner kentte görev yapan belediye personelimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Devlet millet elele bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Bu gibi felaketleri rabbim bir daha yaşatmasın” dedi.

Reklamı Geç