Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD, İŞDÜNYASININ TALEP VE ÖNERİLERİNİ İBB’YE TAŞIDI..

İBB, işdünyasının talep ve

İBB, işdünyasının talep ve beklentilerini sektör temsilcilerinden dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda görevlendirilen İBB İş Dünyası Platformu Başkanı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı işdünyasına yönelik çalışmalar kapsamında; sektörel bazda talep ve beklentiler sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinden birebir dinleniyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu işle ilgili görevlendirdiği danışmanı Mehmet Çakılcıoğlu ve Anadolu Yakası Sanayi ve İşdünyası Komisyonu Üyesi Sacit Eyüboğlu’nun girişimleri ile Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelinerek ekonominin çarklarını döndüren işdünyasının durumu masaya yatırıldı. İBB İş Dünyası Platformu Başkanı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu, işdünyası temsilcilerinden alınan talep ve önerilerin çözümü için gerekli değerlendirmelerin yapıldığını söyledi.

Görüşmelere ilişkin açıklama yapan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “İş dünyasının talep ve önerilerini görüşmek üzere Büyükşehir Başkan Danışmanı ve İBB İş Dünyası Platformu Başkanı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu’nun davetlisi olarak Florya İstanbul Planlama Ajansı Kampüsü’nde son derece verimli bir toplantı yaptık. Yönetim olarak esnaf ve sanayicilerimizin sorun ve taleplerini ilettiğimiz toplantıda bizleri ağırlayan Dr. Mehmet Çakılcıoğlu’na, İBB Meclis Üyesi Sacit Eyuboğlu’na ve yine toplantıya katılarak değerli görüşleriyle katkı sağlayan yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Yeşilyurt, Şeref Çelebi, Serkan Kalkan, Kamil Özkanca, Feridun Şirin, Serpil Sarı, Murat Daşdemir, Sefer Holoğlu, Seyfettin Aslantürk, Güngör Bozkurt ve Bünyamin Ateş’e teşekkür ederiz” dedi.

Reklamı Geç