Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’DA RAMAZAN SAHUR BEREKETİ..

Ramazan bereketini sahur sofrasında

Ramazan bereketini sahur sofrasında paylaşan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan milletvekili aday adaylarına önemli konukları ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Kadir Gurbetçi ve Mahmut Ekşi, mahalle muhtarları ve dernek yöneticilerinin katılımı ile Ramazan Sahur programı düzenleyen ESSİAD, dost sofrası meclisinde Ramazan bereketini paylaştı. Dernek merkezindeki hoşsohbet ortamda konuklarını selamlayan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “Bu akşam da ESSİAD çatısı altında biraradayız. Dostluk ve muhabbetin simgesi mübarek Ramazan ayı vesilesi ile buluştuğumuz bu sofralar birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Aramızda ilçemizin kıymetli değerleri var. Katılımınızla bizleri onurlandırdınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

ESSİAD yöneticisi katılımcıların bölge sorunlarına ilişkin sorularını sohbet havasında yanıtlayan Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, gece-gündüz demeden sokakta, halkın arasında, vatandaşla iç içe olduklarını kaydetti. Arayan herkesin rahatlıkla kendisine ulaşabildiğini söyleyen Başkan Yıldırım, “Düşünün gecenin saat 3’ün de bile vatandaşımız cep telefonumdan beni arayıp herhangi bir istekte bulunabiliyor ve bizler de sabahın ilk anında bu kardeşimizin isteğini yerine getirebiliyoruz” şeklinde konuştu. Hizmetin bol olduğu yerde eksik ve kusurların da mümkün olduğunu kaydeden Başkan Yıldırım, “Sizlerle bu temaslarımız neticesinde eksikleri minimuma indirgemeye çalışıyoruz” dedi.

Reklamı Geç