Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’DAN AK PARTİ VE İYİ PARTİ’YE İSTİŞARE ZİYARETLERİ..

Ekonomi gündemi ve sosyal

Ekonomi gündemi ve sosyal faaliyetlere ilişkin çalışmalarını sürdüren İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD yönetimi, Ümraniye’de Ak Parti ve İYİ Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, bazı dernek yöneticileri ile birlikte Ak Parti ve İYİ Parti Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek ilçe başkanları ve yöneticileri ile gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Yaşanan son ekonomik gelişmeler, sosyal konular ve yerel gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ziyaretlerde bölgeye ilişkin verimli istişarelerde bulunuldu. Her iki parti ziyaretinde ESSİAD’ın çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Başkan Necmettin Sarı, pandemi şartlarına uygun şekilde faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.

ESSİAD’ın her siyasi düşünceden farklı isimlerin buluşma noktası olduğunu ifade eden Başkan Necmettin Sarı, “Türkiye genelinde bünyesinde bizim gibi esnafından sanayicisine iş dünyasını bir araya getiren başka bir sivil toplum örgütlenmesi yok. Küçük olmazsa büyük olmaz anlayışından hareketle, derneğimiz çatısı altında ekonomi çarklarının en küçük esnafından kobilere, sanatkardan sanayicilere kadar her alandan iş insanlarımızı buluşturuyoruz. Aramızda her siyasi görüş, düşünce ve yapıdan arkadaşlarımız var. Kırıcı olmadan her fikri rahatlıkla tartışabiliyoruz ve her siyasi görüşe eşit mesafedeyiz” şeklinde konuştu.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI EMİNMOLLAOĞLU; “HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI AYNI..”

ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, “715 bin nüfusu ve 37 mahallesi ile Ümraniye’miz her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen bir ilçe. Siz değerli iş insanlarımız, yatırımcılarımız ve biz siyasetçilerin ortak paydası yaşadığımız şehir Ümraniye. Hepimizin derdi milletimizin huzur ve refahı. Bunun için ‘hizmet siyaseti’ diyoruz. 32 yıllık bir Ümraniyeli olarak bu şehrin çöp, çamur ve çukur günlerini de çok iyi biliyorum. Makamların bizlere değil bizlerin topluma kattığı hizmetler kalıcı olacaktır. Önemli olan makamlar yokken de sizlerle bu şehrin caddelerinde yüz yüze bakabilmek ve kucaklaşabilmek” dedi.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI KARAÇAM; “SİZLERİN VARLIĞI BİZE ŞEVK VERİYOR..”

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam da, ESSİAD heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İşadamlarının Türk ekonomisi ve toplumsal kalkınma için olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Başkan Karaçam, “Kurumsal kimliği ile ilçemizin temsilcisi olan ESSİAD, Ümraniye’mizin önemli bir değeri. Sizlerin varlığı bizlere güç katıyor, çalışmalarımıza şevk veriyor. Her birinizin bölgemize katma değer sağlayan hizmet ve yatırımlarını gördükçe mutlu oluyoruz, gurur duyuyoruz. Biz siyasetçiler de yerel manada sizlerin her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerine çareler üretme hususunda her zaman sorumluluk almaya hazırız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç