Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’DAN ÜMRANİYE EMNİYETİNE ZİYARET…

İstanbul Anadolu Yakası Esnaf

İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’ın bölgede başlatmış olduğu kurum ve kuruluş ziyaretleri hız kesmiyor. Belediye ve kaymakamlıktan sonra Ümraniye Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır’la genel asayiş konularını istişare ettiler.

ESSİAD’ın Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti son derece samimi ve sıcak bir sohbet havasında geçti. Bölgede faaliyet gösteren esnafından işadamına, sanayicisinden tüccarına işadamları olarak; polis-halk dayanışmasının en üst seviyeye taşınması ve bölgenin asayiş konularında en iyi noktalara gelmesi için üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını ifade eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “Polisimizin ve siz emniyet teşkilatımızın her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hain bir cinayet sonucu aramızdan ayrılışının yıl dönümü vesilesi ile şehit emniyet müdürü Gaffar Okkan’ı da saygıyla andıklarını belirten Necmettin Sarı, “Şehit Emniyet Müdürümüz Rahmetli Gaffar Okkan ülkemiz ve milletimiz için önemli bir değerdi. Ne yazık ki haince bir cinayete kurban gitti. Bu vesile ile rahmetli müdürümüz Gaffar Okkan ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır da yaptığı değerlendirmede şehit emniyet müdürü Gaffar Okkan’ı rahmetle andı ve işadamlarına ziyaretleri için teşekkür etti. Ümraniye’nin son yıllarda asayiş olayları bakımından olumlu manada bir iyileşme grafiği sergilediğini kaydeden Müdür Çakır, “Yakın zamanda yapılacak olan Madenler ve Kazım Karabekir bölgelerindeki yeni karakol binalarımızla vatandaşımıza hizmet kalitemiz daha da artacak” dedi. Polis-halk dayanışmasına önem verdiklerini ifade eden Çakır, “Emniyet teşkilatımız her geçen gün kendini geliştirmekte ve vatandaşla olan diyaloglarını güçlendirmektedir” dedi.

Reklamı Geç