Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evsen’den “Tüm adaylar belli olduğunda birlikte milletimizin huzuruna çıkalım” teklifi..

Çekmeköy hatta Türkiye’de adaylığı

Çekmeköy hatta Türkiye’de adaylığı en erken açıklanan isimlerin başında gelen Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, yoğun tempoda sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında diğer siyasi parti adaylarına örnek bir centilmenliğe imza atarak tüm siyasi partileri ziyaret turuna başladı. İlk gün ziyaretlerinde AK Parti ve Saadet Partisi’ni ziyaret eden Evsen, “Tüm partilerin adayları belli olduğunda basınımızın da olacağı bir açık oturumla ve canlı yayında hepimiz Çekmeköy kamuoyunun karşısına çıkalım milletimiz bizi değerlendirsin” önerisini getirdi…

Beraberinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve ilçe yöneticileri ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı ve Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve Abdulbaki Polat ile ilçe yöneticileriyle biraraya gelen Yeniden Refah Çekmeköy Adayı Yücel Evsen, iddialı açıklamalarda bulundu. AK Parti ve Saadet Partisi’nde, “Hepimiz Milli Görüş geleneğinden geliyoruz. Erbakan hocamızın öğretileri ve siyasi mirası her zaman güncelliğini korumakla beraber başlıca hedefimiz halka dürüst hizmet anlayışından hiç kopmadık. 31 Mart’ta da milletimiz bizleri değerlendirip bir karar verecek ve bu karar hepimizin başı üstünde olacak” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de tüm partilerin adayları belle olduğunda yerel basının da olduğu canlı yayınla ilçe kamuoyunun karşısına çıkmayı teklif eden Evsen; “Bütün adaylar açık oturumla halkımızın karşısına çıkalım. Milletimiz istediği soruyu bize sorsun ve bizler de Çekmeköy’ü tartışalım. Sonuçta Çekmeköy halkımız bir karar versin” dedi. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet de yaptığı konuşmalarda belediye başkan adayı Yücel Evsen’le aylardır sahalarda olduklarını ve Çekmeköy’ün 21 mahallesinde milletin temsilcisi olmak için talep ve beklentilerini kayıt altına aldıklarını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Abdulbaki Polat da ziyaretlerinden ötürü Yeniden Refah Partisi heyeti ve belediye başkan adayı Yücel Evsen’e teşekkür edip başarı dileklerini ilettiler. Yeniden Refah Partisi siyasi parti ziyaret programlarının önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile devam edeceği bildirildi.

 

Reklamı Geç