Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eyüboğlu’ndan Armağanevler Mahallesi sakinlerine güzel haber!

Ümraniye Armağanevler Mahallesi’nde bulunan

Ümraniye Armağanevler Mahallesi’nde bulunan Yalnız Selvi Parkı’nın belediye tarafından kapalı pazar yeri yapılmak istenmesine yönelik günlerdir süren tepkiler, Cumhuriyet Halk Partisi İBB ve İlçe Meclis Üyesi ve aynı zamanda belediye başkan aday adayı Sacit Eyüboğlu’nun girişimleriyle vatandaş lehine olumlu sonuçlandı. Belediye yetkilileriyle karşılıklı istişare ve diyalog sonucu varılan uzlaşıyla parka kapalı pazar yeri projesinden vazgeçildiği haberini mahalle halkına Eyüboğlu duyurdu.

Ümraniye Armağanevler’de bulunan Yalnız Selvi Parkı’nın kapalı pazar alanı yapılmak istenmesine karşı çıkan mahalle sakinleri, park nöbeti başlatmıştı. Önceki gün parkta mahalle sakinlerinin bu yöndeki taleplerini dinleyen CHP’nin İBB ve İlçe Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, bir gün sonra belediye yetkilileri ile sağladığı temaslar sonucunda vatandaşları sevindirecek güzel haberi duyurdu. Eyüboğlu, şunları kaydetti: “Armağanevler Mahallemizde bulunan Yalnız Selvi Parkı’nın Kapalı Pazar alanı yapılmak istenmesine istinaden, dün park yerini ziyaretimiz sonrası Park Nöbeti başlatan kıymetli yurttaşlarımıza söz vererek, bu durumun çözümü için Ümraniye Belediyesi yetkilileri ile görüşeceğimizi ilettim.

Bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partimiz Ümraniye Belediye Meclis üyelerimiz Sayın Ali Kılıç, sayın Ali Rıza Yıldırım ve Sayın Cevdet Yılmaz ile birlikte Ümraniye Belediyesi yetkilileri ile görüşüp; parkın iptal edilerek kapalı pazar yeri yapılmasının doğru olmadığını, yurttaşlarımızın hassasiyetlerine kulak verilmesi gerektiğini ve acilen bu karardan geri adım atılmasını talep ettik. Gün içerisindeki girişimlerimiz sonuç vermiş ve park alanına yapılmak istenen kapalı pazar projesinden vaz geçilmiştir. Bu güzel haberi Armağanevler Mahallemizde yaşayan yurttaşlarımızla paylaşarak her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik. Daima ifade ettiğimiz gibi, bizim yöneteceğimiz Ümraniye Belediyesi’nde kıymetli yurttaşlarımızın onayı alınmadan hiç bir adım atılmayacak ve hiç bir proje hayata geçmeyecektir.”

Reklamı Geç