Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Faik Eren: “Ümraniye’ye DEVA olacak projelerimiz var..”

DEVA Partisi İlçe Başkanlığı’nda

DEVA Partisi İlçe Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla buluşarak seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ümraniye Belediye Başkan Adayı Faik Eren, “Ümraniye halkının bizden beklentileri çok iyi biliyoruz. Ümraniye’nin eksiklerinin neler olduğunu kalem kalem ajandamıza not aldık. Ümraniye’ye hizmet etme konusunda, dersimize iyi çalıştık. Bu seçim bizim için çok önemli, amacımız önce yerelde iktidar olmak, daha sonra genelde iktidar olmaktır. 31 Mart akşamına kadar gece gündüz çalışarak, vatandaşlarımıza projelerimizi vaatlerimizi anlatacağız” dedi..

“Doğru siyaset önceliğimizdir” diye devam eden DEVA Partisi Ümraniye Adayı Faik Eren, şunları kaydetti: “Bizim suya yazılan hiçbir projemiz yok.  Doğru siyaset önceliğimizdir. Deva Partisi halkına asla yalan söylemeyecektir.  Biz şuna inanıyoruz, birbirimizin elinden tutarsak başarılı oluruz.  Ümraniye’yi hep birlikte yöneteceğiz.  Deva projelerimiz ile Ümraniye’mize gerçekten deva olacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Kendi değerlerimizi doğrularımızı Ümraniye halkına anlatacağız. Ümraniye’nin dokuz mahallesinde Deva Bahçesi projemiz var. Ümraniye için Tramvay projemiz var. Hayat pahalılığı, ekonomi, sosyal yardım bunlarla ilgili çalışmalarımız var. DEVA Partisi çatısı altında nitelikli insanlar yetiştireceğiz.   İlerleyen zamanlarda, diğer projelerimizi de açıklayacağız. DEVA Partisi üzerinde çok büyük baskı var. Bu baskıyı nitelikli çalışmalarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelerek mutlaka kıracağız. Hedefimiz taşı en uzak noktaya atmaktır. 31 Mart’a bir temel atıp, 2028 seçimlerine hazırlanmaya başlayacağız. Biz kadro sıkıntımız yok.”

Faik Eren Kimdir?

27 Kasım 1985’de Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu. Aslen Trabzonludur. İş insanı ve siyasetçidir. İlk okulu Ankara Alparslan İlkokulu sonrasında Tevfik ileri İmam Hatip Ortaokulu ve liseyi Ankara Bahçelievler Deneme lisesinde tamamladıktan sonra, eğitim ve iş hayatına İstanbul’da devam etti. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. İş hayatına 2004 yılında asgari ücretle matbaa işçisi olarak başladı, aldığı çeşitli satış pazarlama eğitimleri ile müşteri temsilciliği ve pazarlama müdürlüğü yaptıktan sonra, 2007 Temmuz ayında ilk girişimini yapıp matbaa ajansı olarak işletmeciliğe başladı akabinde imalat sektöründe yatırım yapıp matbaa imalat, yayınevi, kağıtçılık, dijital baskı alanlarında faaliyet gösterdi ve halen devam etmektedir.

Ayrıca Büyük ölçekli girişimcilerin üyesi bulundukları uluslararası birden fazla sivil toplum kuruluşunda insan kaynakları, iş ve strateji geliştirme, yönetim planlama birimlerinde direktörlük görevlerinde bulunmuştur, Anadolu yakası matbaacılar derneği MATDER kurucu üyesi ve halen başkan yardımcısıdır. İstanbul Doğaseverler Çevre ve Turizm Derneği yönetim kurulu üyesidir. 2022 mart ayında Deva Partisi Ümraniye teşkilatı kuruluş çalışmalarına katıldı ve kurucu üye olarak siyasi faaliyetlerine başladı. Kültür sanat komisyon başkanlığı yaptı. 20 yıldır Ümraniye ikamet etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Reklamı Geç