Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Filenin sultanları Çekmeköy’e tarihi bir gurur daha yaşattı..

Çekmeköy’ün ve ülkemizin gururu

Çekmeköy’ün ve ülkemizin gururu İşitme Engelliler Spor Kulübümüz, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından bu sene Karabük’te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Turnuvası’nda tarihi bir başarıya daha imza atarak Türkiye şampiyonu oldu. Akşam saatlerinde Çekmeköy’e dönen Çekmeköy ekibi, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Kulüp Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, “Bu gurur hepimizin” dedi..

Karabük’ün ev sahipliğinde düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası, erkekler ve kadınlar final müsabakaları ile sona erdi. Final maçında Denizli Yukatel İESK ile İstanbul Çekmeköy İESK karşı karşıya geldi. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada İstanbul Çekmeköy İESK ilk seti 25-10, ikinci seti 25-13 üstün tamamladı. Üçüncü seti de 25-7 gibi net skorla kazanan İstanbul temsilcisi turnuvanın şampiyonu oldu. Sporculara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Akşam saatlerinde Çekmeköy’e dönen ilçemizin gururu altın kızlar, teknik heyet ve yöneticiler coşkuyla karşılandı. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Turgut Özal Kültür Merkezi’nde biraraya geldiği takım oyuncuları ve teknik heyet ve yöneticileri tebrik etti.

Kulübün Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, “Bu gurur hepimizin. Çekmeköy’e yakışanı yapmaya devam edeceğiz. Kuruluşundan bugüne her zaman yanımızda olan tüm gönül dostlarımıza ve ilçe yöneticilerimize gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyorum. Filenin sultanları ile gurur duyuyoruz” dedi.

Reklamı Geç