Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GELECEĞİ HEP BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRMEK İÇİN BURADAYIZ!..”

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Örgütü 20 Ağustos Pazar günü yapacağı 13. olağan kongresine hazırlanırken ilçe başkanlığı için adaylar da belli olmaya devam ediyor. Partinin önde gelen tanınmış isimlerinden Gürsel Sarımaden de coşkulu bir programla başkan adayı olduğunu açıkladı. “Ak Parti zihniyetini Ümraniye’mizden silip süpürmek için buradayım ve görevim ne olursa olsun bu kirli düzen silinene kadar burada olacağım!” diyen Sarımaden, “o’cu şu’cu bu’cu diye dışlanan her kesimden insanı partimize kazandırmak için çalışacağız. Gelin, el ele verip, geleceğin Ümraniye’sini birlikte şekillendirelim” diyerek iddialı söylemlerde bulundu.

Gürsel Sarımaden’in CHP Ümraniye İlçe Başkan adaylığı açıklama programına partililerin yoğun katılımı olduğu gözlendi. CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Araç tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından partililere hitap eden Sarımaden, şunları kaydetti: “Sayın başkan, kıymetli meclis üyelerimiz, değerli yerel basınımızın emekçileri, çok değerli sivil-toplum kuruluşlarımızın yöneticileri, Ümraniye’mizin 37 mahallesinin değerli muhtarları, siyasi parti temsilcilerimiz ve en önemlisi Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye örgütümüzün cefakar, vefakar, emekçi siz değerli partidaşlarım yani ailem! Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz!

Bugün burada, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerleriyle yoğrulmuş, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yürüttüğümüz bu kutlu mücadelede bir adım daha atmaya hazır olduğumuzu ilan etmek için toplandık. Ümraniye’nin onurlu, gururlu, şerefli ve emekçi insanları, sizlerle birlikte bu ilçeyi daha yaşanabilir, daha adil, ve daha çağdaş bir geleceğe taşımak amacıyla buradayız. Hepsinden önemlisi Ümraniye İlçe başkanlığımızın çatısı altında toplanmaya küsmüş küskün partililerimizi tekrar aramıza katmak için bir aradayız.

Nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk, emperyalist güçlerin karşısında dimdik durarak milletimize özgürlüğü armağan etmiş, yüce Türk milletinin istiklal mücadelesini başlatarak tarihin akışını değiştirmiş, Cumhuriyet Halk Partisi’nde , bu azim ve inançla, milletimizin birlik ve beraberlik içinde, demokrasiye dayalı bir yönetimle geleceği inşa etme hedefini taşımışsa biz de bugün Ümraniye’mizin birlik ve beraberliğini sağlamak ve ötekileştirmelerin yapılmayacağı bir İlçe Başkanlığı arayışı sebebiyle buradayız.

Birlik ve beraberliğin önemini sürekli vurguluyor olmamızın sebebini en az bizler kadar siz de iyi biliyorsunuz. Gerek genel seçimlerde, gerekse yerel seçimlerde birliği sağladığımız taktirde elde edebileceğimiz başarıyı farketmenizi isterim. Sizlerin de şahit olduğu gibi ne yazık ki AKP’nin en zayıf halinde bile iktidarı kazanamadık. Artık; laik, demokratik, sosyal, hukuk devleti daha da büyük bir tehlike altındadır. Toplumsal eşitsizlikler daha derindir. Bu faşizan iktidarın artık topluma verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Evet ülkenin tablosu iç karartıcıdır. Ama yine de, her türlü olumsuz gidişata rağmen…

BİZ VARIZ, CHP VAR!

Bizler CHP’nin onurlu, tarihsel birikimiyle, yeni siyaset araçları geliştirerek, yenilenen kadrolarla yeni bir başlangıç yapmak için buradayız. Yıllardır Türkiye’mizin başına karabulutlar getiren AKP İktidarının nefes kesen politikalarına karşı dik duran, hakkı, hukuku, adaleti Türkiye’nin dört bir yanına yayan, yobazlığa, gericiliğe, kutuplaştırmaya korku, çağdaş geleceğe, adalete ve partidaşlarına güven veren Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun birleştiriciliğinden aldığımız ilhamla buradayız. Onun AKP iktidarına karşı verdiği mücadelenin şiarıyla buradayız buradayız buradayız! Hepinizin bildiği üzere uzun süredir edindiğim görevler sebebi ile ilçe başkanlığımızın çatısına fiilen uzak ancak ruhen kayıtsız ve şartsız bağlı kaldığım bir süreci geride bırakmış bulunuyorum.

Ben Gürsel Sarımaden.

Doğduğum günden bu yana her mahallesinde hayatımın şekillendiği, ilk-orta ve lise dönemlerimi geçirdiğim, Üniversitemi bitirirken bile bir an bile kopamadığım Ümraniye’mizin aydınlık yarınlara kavuşması için işte

KARŞINIZDAYIM !

Gücünü insanlıktan değil para yapan arsalardan alanları Ümraniye sınırlarından kapı dışarı etmek ve emeğin gücüne inananları partimiz çatısı altında birleştirmek ve bütünleştirmek için

 BURADAYIM !

Halkımızı din ve umut sömürüsü ile kandırarak diktatörleşip, belediyeleri ve devleti milyar dolarları aklamak için kullanan faşizan zihniyeti Ümraniye’mizden temizlemek için

BURADAYIM!

İnançları kendine ipotekleyen eğitimi, tedaviyi ve gölgesini bile satan, hayasızca acılı bir anneyi bile yuhalatan Ak Parti zihniyetini Ümraniye’mizden silip süpürmek için buradayım ve görevim ne olursa olsun bu kirli düzen silinene kadar burada olacağım! Kadınların güçlenmesi ve toplumsal yaşamın her alanında ve özellikle siyaset kadrolarında daha etkin rol alması için elimizden geleni yapmak için çalışacağız.

Ümraniye’nin etnik ve sosyal çeşitliliğini zenginlik olarak görecek, farklı kültürleri bir araya getiren projelerle halkımızın birlikte yaşama iradesini güçlendirmek için çalışacağız. Ümraniye’mizin gençleri için, geceleri dışarı çıkmaya korkan kadınları için, ilçemizin önünden dahi geçmeye korkan insanları için, o’cu şu’cu bu’cu diye dışlanan her kesimden insanı partimize kazandırmak için çalışacağız.

Değerli partidaşlarım bugün sadece bir adaylık açıklaması yapmak için değil, geleceği birlikte inşa etmek için buradayız. İlçemizin yaşadığı birliktelik sorunundan haberdarız. Siyasi çekişmelerin örgütümüzü ne hale getirdiğini biliyoruz. Sıkılmayan el bırakmamak, küskünlerimizi barıştırmak ve Partimizin temsil ettiği değerleri ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını rehber alarak, Kuvay-ı Milliye birlikteliğini sağlamak inancıyla daha güzel bir Ümraniye hayal ediyoruz.

BEN-SEN DEĞİL BİZ OLMAK İÇİN GELİYORUZ !

İşte bu sebeplerle Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye ilçe başkanlığına adaylığımı sizlere açıklamaktan onur duyuyorum. Unutmayınız ki birlikte hareket ettiğimizde, umut ettiğimizden daha fazlasını başaracağız. Sizlerin desteği, katkısı ve heyecanıyla, Ümraniye’yi geleceğe taşıyacak projelerimizi, fikirlerimizi birlikte hayata geçireceğimize inanıyorum. Gelin, el ele verip, geleceğin Ümraniye’sini birlikte şekillendirelim. Yolumuz aydınlık, geleceğimiz bir çift mavi göz kadar parlak, Ümraniye ilçesi daha yaşanabilir ve daha adil bir yer olsun. Teşekkür ederim. Yaşasın cumhuriyet halk partisi, yaşasın emeğin ve birlikteliğin gücü!

Reklamı Geç