Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GELECEK GÜZEL YARINLARI BİRLİKTE KURMAK İÇİN BEN DE VARIM..”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan başarılı genç iş insanı Hasan Bakan, “Gelecek güzel yarınları hep birlikte kurmak için bu yolda ben de varım” dedi. Bakan’ın adaylık başvurusu; gerek ekonomi çevrelerinde iş dünyasında, gerekse bir çok sivil toplum yapılanmasında etkin görevler aldığı hemşerileri Tokatlılar camiasında heyecan yarattı..

Seçim sürecinde 14 Mayıs’a doğru geri sayım devam ederken; kamuoyunda dikkat çeken bazı isimlerin milletvekili aday adaylığı başvuruları gündem oluşturuyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan başarılı genç iş insanı Hasan Bakan da ilgi odağı olan isimlerin başında geliyor. Önceki gün CHP Genel Merkezi’nde resmi müracaatını yapan Bakan, “13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde tüm sorunlarından arınmış, geleceğin çağdaş, modern, Türkiye’si için her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazırım. Çıkmış olduğumuz bu yolda bütün zorlukların üstesinden geleceğimize ve birlikte başaracağımıza inancım tam” mesajı verdi. Bakan’ın adaylık başvurusu gerek ekonomi çevrelerinde iş dünyasında, gerekse bir çok sivil toplum yapılanmasında etkin görevler aldığı hemşerileri Tokatlılar camiasında heyecan yarattı. Yaşamın her alanında örgütlü toplum yapılanması ve etkin iletişimden yana olan Bakan; ekip ruhu ile paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmaya önem veren yapısıyla tanınıyor.

HASAN BAKAN KİMDİR?..

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hasan Bakan, 1970 Tokat merkeze bağlı Karakaya Köyü doğumludur. İlk ve ortaöğrenimini memleketinde tamamladıktan sonra 1985 yılında İstanbul Tuzla’ya taşınıp yerleşen Bakan, iş hayatına atıldı ve bu süreçte partisi CHP ile yolları kesişti. 1999 yılında Pendik bölgesine ikamet etti. Genç yaşta partisi için çalışıp çabalayan Bakan, gece-gündüz demeden emek sarfetti ve her zaman partisine destek oldu. İş hayatında kısa sürede hızla yükselen Bakan, İstanbul Tuzla, İzmit Gölcük ve Çanakkale Biga’da gemi üretimi yapan firmasını kurdu ve bugün 300 kişinin üzerinde istihdam sağlayan önemli bir markayı Türk ekonomisine kazandırdı. Başarılı genç iş insanı Bakan, 20 yıldır ithalat ve ihracat yapan şirketiyle ekonomimize önemli katma değer sağlıyor. Bakan ayrıca inşaat sektörü ve fabrika tesis alanlarında da iş hayatını sürdürüyor. Bu arada sivil toplum kuruluşlarında da etkin görevler alan Bakan, başta hemşerileri Tokatlılar olmak üzere bir çok STK’da yöneticilik yaptı.

CHP Milletvekili Aday Adayı Hasan Bakan, gerek TOKDEF’te gerekse partisi CHP’de her zaman etkin konumda oldu, faaliyet ve temaslarda en önde durdu..

Hasan Bakan, spor kulüpleri, dernekler ve çeşitli etkinlik alanları ile her zaman sosyal yaşamın içerisinde oldu.

Halen Tokat İle Karakaya Köyü Derneği başkanlığı görevini sürdüren Hasan Bakan, Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’te ve 3.000 kişinin ikamet ettiği yaşam alanında görev almaktadır.

Reklamı Geç