Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GELECEK PARTİSİ İSTANBUL’A YENİ İL BAŞKANI..

Gelecek Partisi’nde, İstanbul İl

Gelecek Partisi’nde, İstanbul İl Başkanlığına Kurucular Kurulu Üyesi aynı zamanda Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kuğu atandı.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ve partililerin katıldığı törenle Kurucu İl Başkanı ve İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin görevini yeni İl Başkanı Mehmet Kuğu’ya devretti. Yapılan devir teslimin ardından İl Başkanı Kuğu, “Bugün partimizde bir bayrak değişimi yaşıyoruz. Kurucu il başkanımızı Ankara’ya TBMM’ye uğurlamak bizler için çok kıymetli. Kurucu ekibimiz İstanbul’da çok güzel işlere imza attı, biz de hız kesmeden çalışmalarımıza başlayacağız. Bu onurlu görevi şahsıma tevdi eden Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum. Bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak için çok çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Yeni İl Başkanı Mehmet Kuğu’nun öz geçmişi;

1965 yılında Giresun’un Görele ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Giresun Çanakçı’da tamamladı. Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra sırayla; Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Yine Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden onur belgesi ile mezun oldu. Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma İktisadı Yüksek Lisans Programını onur öğrencisi olarak tamamladı. Bugüne kadar birçok dernek, vakıf ve spor kulüplerinde kurucu başkan, kurucu üye, yönetici ve koordinatör olarak görev aldı. 29 Kasım 2015 tarihinde yapılan kongrede Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı olarak seçilen Mehmet Kuğu 2019 Şubat ayına kadar bu görevi icra etti. Yerli ve yabancı birçok kurumda muhasebe ve mali işler müdürlüğü, üst düzey yöneticilik ve danışmanlık hizmetleri ile kamu güvenliği kurumu bağımsız denetçiliği yapan Mehmet Kuğu halen İstanbul Ümraniye’de ikamet etmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Reklamı Geç