Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GELECEK PARTİSİ ÜSKÜDAR RAMAZAN BULUM DEDİ..

Kongrelerini gerçekleştirmeye devam eden

Kongrelerini gerçekleştirmeye devam eden Gelecek Partisi’nde teşkilatlanma çalışmaları hız kesmiyor. Gelecek Partisi, İstanbul’un kritik ilçelerinden Üsküdar’a Ramazan Bulum’u ilçe başkanı atadı.

Gelecek Partisi’nin Üsküdar Kurucu İlçe Başkanlığı görevi Ramazan Bulum’a verildi. “Beraber yürüdüğümüz dava ve yol arkadaşlarımla birlikte durdurulduğumuz yerden yeniden yola devam etmek için; Üsküdar Kurucu İlçe Başkanlığı görevini bana tevdi eden il başkanımız Sayın İsa Mesih Şahin’e teşekkür ediyorum” diyerek atama haberini duyuran Ramazan Bulum, “Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!” dizeleriyle mesajını verdi.

1969 Malatya doğumlu olan Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Ramazan Bulum, İlkokulu Battalgazi İlçesi Ali Fevzi Ağan, Orta ve Liseyi Malatya İmam Hatip Lİsesi’nde okudu. 1988 yılında İstanbul’a gelerek iş hayatına atılan Bulum, halen ortağı olduğu İnşaat firmasında ticari faaliyetlerine devam ediyor. AK Parti Bahçelievler kuruluşunda ve ikametinin bulunduğu Üsküdar İlçesinde AK Parti Teşkilatında aktif görevlerde bulunan Bulum, sosyal kişiliği ile tanınıyor. Evli ve dört çocuk babası olan Ramazan Bulum, Arapça ve Kürtçe bilmektedir.

Reklamı Geç