Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GENÇ ÇEKSİAD’DAN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE MORAL DESTEĞİ..

Toplumsal duyarlılık noktasında örnek

Toplumsal duyarlılık noktasında örnek işlere imza atan Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın gelecek vadeden oluşumu Genç ÇEKSİAD, sosyal faaliyetlerde hız kesmiyor. Depremzede ailelerle yakından ilgilenen Genç ÇEKSİAD, bölgemizde eğitim gören depremzede öğrencileri dernek merkezindeki moral ve motivasyon eğlencesinde ağırladı.

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, dernek yöneticileri ve çok sayıda depremzede öğrenci ile eğitimcilerin katıldığı moral ve motivasyon eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Dernek Yöneticisi Recep Yakup’un açılış konuşmasını yaptığı programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, ÇEKSİAD’ın gerek deprem felaketi sonrasında gerekse diğer bir çok sosyal alanda örnek işlere imza attığını ifade etti.

ÇEKSİAD’ın gelecek vadeden oluşumu Genç ÇEKSİAD’ın sosyal ve toplumsal duyarlılık noktasında örnek çalışmalar yaptığını anlatan Dernek Başkanı Erdal Albayrak; “Genç ÇEKSİAD’ımızın kıymetli bireyleri deprem felaketinin ardından hiç boş durmadılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Deprem bölgesine de gidip orada çocuklarımızla birlikte oldular. Ne kadar yüce gönüllü olduklarını bu gibi etkinliklerle her defasında gösterdiler. Bugün de burada sizleri ağırlamaktan hem ÇEKSİAD olarak hem Genç ÇEKSİAD olarak onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz” dedi.

Pamuk şekeri, patlamış mısır ve şekerlemelerin ikram edildiği eğlenceli programda daha sonra depremzede öğrencilere özel ikramlar ve sinema filmi gösterimi yapıldı.

Reklamı Geç