Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç işadamı Mehmet Karaduman, meclis üyeliği için ilk adımı attı!..

31 Mart’a doğru siyasi

31 Mart’a doğru siyasi parti teşkilatlarında yerel seçim heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Seçim yoğunluğunun merkezlerinden Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda genç ve yeni simalar hizmet ve göreve talip olarak; “Bu hizmet yarışında ben de varım” diyor.

“Türkiye yüzyılı şehirleri” sloganıyla 31 Mart seçimlerine hazırlanan Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’ndan belediye meclis üyesi aday adaylığı müracaatını yapan genç işadamı Mehmet Karaduman, başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Av. Akın İlhan’a teslim etti. Çekmeköy’de birçok inşaat projesine imza atan ve “millete hizmet yolunda ben de varım” diyen Mehmet Karaduman, “Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Bu ilçeye ve bu millete yapılacak her hayırlı hizmette bizim de bir katkımızın olmasını istiyorum’’ şeklinde konuştu. Karaduman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bugün yeni bir yola adım attım 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Çekmeköy Belediye Meclis üyesi aday adayı başvurusunu teslim ettim. Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah tüm dostlarımızın dualarına talibiz’’ dedi.

Mehmet Karaduman Kimdir?

1986 yılında Erzurum Horasan doğumlu olan Mehmet Karaduman, 1998 yılından itibaren İstanbul’da ikamet ediyor. Karaduman, 2003 Yılından itibaren Çekmeköy’de birçok projeye imza attı. 2005 yılında AK Parti üyesi ola Karaduman, 2020 yılından itibaren Çekmeköy/Taşdelen / Sultançifliği Mahallesinde Teşkilat Başkanı olarak görev yapıyor. Mehmet Karaduman, Evli ve üç çocuk babasıdır.

Reklamı Geç