Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAKANLARA, MİLLETVEKİLLERİNDEN BÜROKRASİYE..

Başkent Ankara’da siyasi parti

Başkent Ankara’da siyasi parti genel başkan yardımcılarından bakanlara, milletvekillerinden üst düzey bürokrasiye bir dizi önemli temaslarda bulunan Anadolu Sanayici ve Birleştirici İş Dünyası Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı ve T-Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yücel Yalçınkaya, ekonomi gündeminden siyasete çeşitli konularda verimli istişarelerde bulundu.

Anadolu Sanayici ve Birleştirici İş Dünyası Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı ve T-Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yücel Yalçınkaya, Başkent Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. İktidar Cumhur İttifakı ortaklarından Ak Parti ve MHP genel başkan yardımcılarından bakanlara, milletvekillerinden üst düzey bürokrasiye bir çok önemli görüşme gerçekleştiren Yalçınkaya’ya ASİAD Ankara temsilcileri eşlik etti. Siyasi gündemden ekonomik gelişmelere, iş dünyası temsilcilerinin durumundan talep ve beklentilere çeşitli konuların ele alındığı görüşmeler verimli sonuçlarla neticelendi.

Ziyaret programlarına MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Faruk Aksoy ile başlandı. Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Yücel Yalçınkaya; “MHP Genel Başkan Yardımcımız, İstanbul Milletvekili Değerli Ağabeyim Sayın İsmail Faruk Aksu’yu ASİAD olarak ziyaret ettik, hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” dedi.

ASİAD Başkanı Yalçınkaya ve ASİAD Ankara temsilcileri daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’u ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Yalçınkaya, “Hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Görüşmeler kapsamında; Türk İnternet Medyacıları Birliği TİMBİR heyetiyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak makamında ziyaret edildi. Başkan Yalçınkaya, görüşme hakkında yaptığı açıklamada Bakan Bak’a misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür etti.

ASİAD ziyaretleri kapsamında Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak da ziyaret edildi. ASİAD Başkanı Yalçınkaya, “Sayın Bakan Yardımcımız Sezai Uçarmak beyi makamında ziyaret ettik. Hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” dedi.

ASİAD Başkanı Yalçınkaya ve Ankara temsilcileri ziyaretlerini AK Parti genel merkezinde sürdürdü. Bilgi ve İletişim Teknoloji Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri makamında ziyaret edildi. Başkan Yalçınkaya, ziyaretin verimli geçtiğini önemli konular görüştüklerini kaydederek; “Bilgi ve İletişim Teknoloji Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Ömer İleri’ye ilgi ve alakalarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

ASİAD’ın Ankara temasları kapsamında gerçekleşen ziyaret programlarında Emniyet Genel Müdürü, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Altundaş da makamında ziyaret edildi. ASİAD Başkanı Yalçınkaya, “Hoş sohbeti ve misafirperverliği için Emniyet Genel Müdürü, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Olgun Altundaş çok teşekkür ederim” dedi.

ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya ve ASİAD Ankara temsilcileri, Şehircilik Bakan Yardımcısı Dr. Vedat Gürgen Bey’i de makamında ziyaret ettik. Yalçınkaya ziyarete ilişkin olarak; “Hoş sohbeti ve misafirperverliğinden dolayı Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Vedat Gürgen Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

ASİAD’ın Ankara temasları kapsamında gerçekleşen ziyaret programlarında AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ARGE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de ziyaret edilerek bir dizi verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaretlerini AK Parti genel merkezinde sürdüren ASİAD Başkanı Yalçınkaya ve Ankara temsilcileri,  AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’ı da makamında ziyaret ettiler. Başkan Yalçınkaya; “Değerli hemşerimiz AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Ordu Milletvekilimiz Sayın Mustafa Hamarat’ı ASİAD olarak ziyaret ettik, hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Görüşmeler kapsamında; Türk İnternet Medyacıları Birliği TİMBİR heyetiyle birlikte SMR Araştırma ve Danışmanlık merkezi de ziyaret edildi. Başkan Yalçınkaya ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Av. Semra Ilık’ın misafirperverliğine çok teşekkür ederiz” dedi.

Reklamı Geç