Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girişimci işinsanı Karaçöl, Çekmeköy’e meclis üyesi aday adayı!

“Daha güzel Çekmeköy hedefiyle

“Daha güzel Çekmeköy hedefiyle bu hizmet yolunda ben de varım” diyen bölgemizin önde gelen tanınmış iş insanlarından Ekrem Karaçöl, Ak Parti’den Çekmeköy belediye meclis üyesi aday adaylığı başvuru dosyasını ilçe başkanı Av. Akın İlhan’a takdim etti.

31 Mart yerel seçimlerine doğru Ak Parti’de meclis üyesi aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Çekmeköy’de Ak Parti’den belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren girişimci genç işadamı Ekrem Karaçöl, “Türkiye yüzyılı şehirleri hedefiyle daha güzel bir Çekmeköy için her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazırım. Bu hizmet yolunda ben de varım” dedi. Başvuru dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan’a takdim eden Karaçöl, “Rabbim bizlere bu şehre hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da Karaçöl’e başarılar diledi.

EKREM KARAÇÖL KİMDİR?

1976 Ağrı Doğubayazıt’ta doğan Ekrem Karaçöl, 1993 yılında İstanbul’a taşındı. Karaçöl, 2006 yılından bu yana Çekmeköy’de gayrimenkul ve inşaat sektöründe hizmet veriyor. Lise mezunu olan Karaçöl, Çekmeköy’de bir çok inşaat projesine imza attı. Memleketi Ağrı Doğubayazıt Kucak Köy’ü Dernek Başkanı olan Karaçöl, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Reklamı Geç