Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GÖZÜM AYDIN TOKAT’A GİTMEK GEREK” İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU..

Tokat’ın tanıtımına katkı amacıyla

Tokat’ın tanıtımına katkı amacıyla çekilen “Gözüm Aydın – Tokat’a Gitmek Gerek” sinema filmi Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in organizasyonuyla seyirciyle buluşmaya başladı. Senaryosunu Tokatlı tiyatro sanatçısı Orhan Şeref Ayça’nın yazıp yönettiği dram ve komedi türündeki film, Tokat’lı hemşerilerden tam not aldı.

Senaryosunu Tokatlı tiyatro sanatçısı Orhan Şeref Ayça’nın yazıp yönettiği, “Gözüm Aydın – Tokat’a Gitmek Gerek” sinema filmi izleyicileri ile buluşmaya başladı. Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in organizasyonuyla hemşerilerin gösterimine sunulan film seyirciden tam not aldı. İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan ilk gösterimi TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, federasyon yöneticileri ve filmin yönetmeni Orhan Şeref Ayça, birlikte izledi.

Film öncesi konukları selamlayan TOKDEF Başkanı İlhami Özel, Tokat’ın tanıtımına katkıda bulunan her çalışmanın destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti. Filmin senaristi ve yönetmeni Orhan Şeref Ayça da seyirciyi coşturan konuşmasında Tokat’a dair anılarını ve geçmişe dair izlenimlerini aktardı. Ayça, “Bu film dram, komedi ve yol hikayeleri ile hep beraber Tokat’a götürecek bizleri. “Tokat’a gitmek gerek” Gözüm Aydın adlı film ile gelin hep beraber Tokat’a gidelim’’ dedi.

Reklamı Geç