Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hafta sonu motorcularda adeta gövde gösterisi yaptı..

Hür ve müstakil çıkışıyla

Hür ve müstakil çıkışıyla vatandaşa siyasette üçüncü yol kapısını araladığını belirten İYİ Parti, hafta sonu Çekmeköy’de adeta gövde gösterisi yaptı..

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, Milletvekilleri Burak Akburak ve Nimet Özdemir’in de katılımıyla Çekmeköylü motorcular ile bir araya geldi. İYİ Parti ekibi motor sürücüleri ve kuryelerle Ömerli Mahallesi’nde buluştu. Motorcuların sıkıntılarını dinleyen milletvekilleri konu ile özel olarak ilgilendi. İlçe bazında yapılacakları gündeme getiren genç başkan adayı, her kesimin derdine derman olacaklarının sözünü verdi.

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, akşam saatlerinde Ordu 52 kanalının canlı yayın konuğu oldu. Projelerini anlatan genç başkan adayı, anket aldatmacalarına değindi. Matematik bilmeyen masa başı algı oyunlarına kulak asılmadığını dile getirdi. Hali hazırda yüzde 22 bandında olduklarının altını çizen genç başkan adayı, seçimi algıların değil sahada olanın kazanacağını söyledi.

Günü Hamidiye Mahallesi site ziyareti ile noktalayan Özgür Güneş Öçalan ve İYİ Parti ekibi, vatandaşın sıkıntılarını ve dileklerini dinledi. Saha çalışmalarında dur durak bilmeyen İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan iddiasını sürdürüyor.

Reklamı Geç