Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA, HİZMET BİZİM İŞİMİZ..”

Şile otoyolu Çekmeköy Yenidoğan

Şile otoyolu Çekmeköy Yenidoğan kavşağında yıllardır yaşanan trafik sorununu çözmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından başlatılan iki ayrı proje tartışmaları da beraberinde getirdi. İBB projesinin göstermelik olduğunu açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Belediyesi girişimleri ile bakanlık tarafından başlatılan Alemdağ Yol Kavşak projesinde üst geçit tablaların yerleştirildiği görüntüleri paylaşarak; “Halep ordaysa arşın burada, hizmet bizim işimiz, AK kadroların işi” dedi.

Çekmeköy Şile otoyolu Yenidoğan kavşağı bölgesinde yıllardır yaşanan trafik keşmekeşine çözüm amacıyla bir yanda İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından başlatılan proje, diğer yanda ise Çekmeköy Belediyesi’nin girişimleri ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yürütülen Alemdağ Yol Kavşak projesi. İBB projesinin yürümediğini ve tamamen göstermelik olduğunu açıklayan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Şahmettin Yüksel, sosyal medya hesabı üzerinden sert eleştirilerde bulundu. Alemdağ Yol Kavşak projesinde üst geçit için tablaların yerleştirilmeye başlandığı görüntüleri paylaşan Yüksel, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve projenin çok yakın zamanda tamamlanacağını kaydetti.

“Halep ordaysa arşın burada, hizmet bizim işimiz, AK kadroların işi” diyen Şahmettin Yüksel, “Kavşak Yapıyoruz bahanesiyle Şile otoyolunu ve ilçemizin bağlantı yollarını reklam uğruna Çile Yolu’na çeviren CHP’li İBB’nin basiretsiz yönetimine ve ajans oyunlarına Çekmeköy’ümüzü alet edemeyecekler. Bizler, şehrimize ve komşularımıza karşı olan sorumluluğumuzun farkındayız, işimizin başındayız. Çekmeköy | Taşdelen | Alemdağ Köprülü Kavşağı projemizin köprü ayakları arası beton kirişleri konulmaya başlandı ve projemiz hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da aynı gün yaptığı açıklamada; “Çekmeköy – Taşdelen – Alemdağ yol kavşak projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çok kısa bir sürede çalışmaları tamamlanacak olan kavşak projesi ile Taşdelen bölgemizdeki trafik sorunu ortadan kalkacak” dedi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyes’nin Taşdelen-Yenidoğan yol ayrımında geçtiğimiz Nisan ayında temelini attığı projenin en kısa süre içerisinde tamamlanacağı açıklanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da temel atma programına katılarak projeyi yerinde incelemiş, yetkililerden bilgiler alarak açıklamalarda bulunmuştu.

Reklamı Geç