Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HALK ADAMI HÜSEYİN TURGUT’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR…

Gördüğü ilgi ve destekle

Gördüğü ilgi ve destekle farkını hissettiren CHP’nin 9 sıra numaralı aday adayı Hüseyin Turgut hemşerilerine seslenerek; “Bugüne kadar çektiğimiz sıkıntılar, ezilmişlikler ve sorunlar artık son bulsun diyorsanız 29 Mart’ta sandığa gidin ve kaderinizi kendiniz belirleyin” dedi.

HÜSKIRK2Hafta sonu İstanbul’un 3 bölgesinde ön seçim yapacak olan CHP’de son bir haftaya girilirken; gördükleri ilgi ve destekle farkını ortaya koyan aday adayları da netleşmeye başladı. Birinci seçim bölgesin Anadolu yakasında örgüt tabanından aldığı destek ve güçle fark yaratan aday adaylarının başında hiç şüphesiz Hüseyin Turgut gibi isimler geliyor. CHP’nin 9 sıra numaralı aday adayı Hüseyin Turgut Yozgatlı hemşerileri başta olmak üzere; orta Anadolu olarak değerlendirilen Tokat, Sivas, Çorum, Amasya, Ordu ve Kayseri ile Kars’a kadar yurdun dört bir yanındaki hemşerilerden tam destek görüyor.

HÜSKIRK11Sarıgazi Doğanlar Düğün Salonu’nda Yozgat İli Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Derneği’nin gecesinde hemşerilerine hitap eden Hüseyin Turgut; “Önümüzde iki önemli sınav var. Biri 29 Mart’taki ön seçim, diğeri 7 Haziran’daki genel seçim. 29 Mart’ta halkın içinden gelen, yüzü sol’a dönük ve partimiz CHP’yi iktidara taşıyacak vekil adaylarımızı belirleyelim, 7 Haziran’da ise partimizi iktidara taşıyalım” şeklinde konuştu.

HÜSKIRK1“Sizlerin içinden gelen biri olarak; size güvenip, inanarak bu yola çıktım” diyen Hüseyin Turgut; “Hiçbir zaman sizleri mahcup etmeyeceğime inandığım kadar, sizlerin de beni mahcup etmeyeceğine olan güven ve inancım tamdır. Birlikte emek sarf ettiğimiz ve bir ekmeği paylaştığımız sevgili hemşerilerim, birbirimize güvenelim, inanalım ve birbirimize sahip çıkalım. Bugüne kadar çektiğimiz çeşitli sıkıntılar, ezilmişlikler ve sorunlar artık son bulsun diyorsanız 29 Mart’ta sandığa gidin ve kaderinizi kendiniz belirleyin” dedi.

HÜSKIRK14Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de geceye katılarak Yozgatlı hemşerilere her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti. İlgezdi; “29 Mart’ta kim kazanırsa kazansın hepsi bizim adayımızdır” dedi.

HÜSKIRK3Gecede Dernek Başkanı Şevket Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri sahnede hemşerilerini selamladı.

HÜSKIRK13

HÜSKIRK12

HÜSKIRK10

HÜSKIRK9

HÜSKIRK4

HÜSKIRK5

HÜSKIRK8

HÜSKIRK7

HÜSKIRK6Musa Sağdıç’tan Fikret Şahin’e, Özgen Nama’dan, Cem Haydar Bektaş, Hüseyin Çulha, Atilla Albuyur, Süleyman Güzel, İlkay Orhan, Cafer Aktürk, Özer Beğenmiş ve İsmail Coşkun gibi pek çok aday adayının katıldığı gece yöresel sanatçıların Türküleriyle renklendi. Çekerek Irmağı’nın özgür akması için HES’lere karşı verilen mücadelenin de anlatıldığı gece halaylarla şenlendi.

huskars2KAI’NİN KAZ GECESİ’NDE DE HÜSEYİN TURGUT’A DESTEK VARDI…

Yine geçtiğimiz hafta düzenlenen bir başka hemşeri gecesi Kars Ardahan ve Iğdır Derneğe KAI’nin Kaz Gecesi’nde de CHP Aday Adayı Hüseyin Turgut’a yoğun ilgi ve destek sözü vardı. Gecede bir araya gelen Çekmeköy Belediyesi CHP’li meclis üyeleri de Hüseyin Turgut’a açık destek verdiklerini ifade ettiler.

huskars3Yine Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşeriler de büyük ilgi gösterdikleri Turgut’a karşı sevgi gösterilerinde bulunarak desteklerini dile getirdiler. Gecede tüm masaları gezerek hemşerilerle sohbet eden Hüseyin Turgut, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

huskars4

huskars5

huskars1

Reklamı Geç