Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HALKA HİZMET YOLUNDA ÜMRANİYE’DE İKTİDAR OLMALIYIZ..”

Ümraniye’nin önde gelen tanınmış

Ümraniye’nin önde gelen tanınmış isimlerinden Bekir Altuntaş, uzun yıllar her kademesinde başarıyla görevler aldığı partisi CHP’den meclis üyesi adaylığına hazırlanıyor. Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’nde hemşerileriyle istişarelerde bulunan Altuntaş’a hemşerileri de destek sözü verdi. Altundaş, “Halka hizmet yolunda CHP’yi Ümraniye’de iktidara taşıyacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Adayı olmaya hazırlanan partinin önde gelen emektar isimlerinden Bekir Altuntaş, toplumun tüm kesimlerinden olduğu gibi Tokatlı hemşerilerinden de tam destek sözü aldı. “Halka hizmet yolunda bayrağı devralmak için partimizi Ümraniye’de mutlaka iktidara taşımalıyız” diyen Bekir Altuntaş, Tokatlı hemşerilerin bölgedeki en etkin sivil toplum kuruluşu Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’nde hemşerileriyle biraraya geldi. 31 Mart seçimlerine ilişkin istişare ve görüş alışverişinde bulunulan toplantıda karşılıklı fikir ve öneriler dile getirildi. İzlenmesi gereken yol haritasının da konuşulduğu buluşmada Tokatlı hemşeriler Altuntaş’a destek sözü verdi. CHP’nin Ümraniye’deki genç belediye başkan aday adayı Bulut Can Okuducu’nun da ziyaret ederek adaylık başvurusu öncesinde destek istediği Tokatlılar Derneği’nde hafta sonu hareketliliği yaşandı.

Tokatlı hemşerilerine seslenen Bekir Altuntaş, “Yıllardır her kademesinde onurla görev aldığım partim CHP’de Ümraniyeli komşularımızın talep ve beklentileri doğrultusunda belediye meclis üyesi adaylığına başvurmak için karar almış bulunmaktayım. Ümraniye’mizin demografik yapısını da çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak siz Tokatlı hemşerilerimin desteğiyle gücümüze güç katacağımıza inancım tamdır. Her zaman bir olacağız, beraber olacağız ve Ümraniye’yi elbirliği ile çalışarak kazanıp, yine hep birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

BEKİR ALTUNTAŞ KİMDİR?..

1967 Tokat Turhal doğumlu olan Bekir Altuntaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar her kademede görevler almış partinin emektar isimlerinden. Anadolu Üniversitesi İktisat Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Emlak Yönetimi ile Yerel Yönetimler bölümlerini okuyan Altuntaş, son olarak medya iletişim bölümünü bitirdi. Başta Tokat Turhal Ağcaşar Köyü Dernek Başkanlığı ve kurucu üyeliği olmak üzere; Ümraniye Çağdaş Yaşam Derneği Kurucu üyeliği, Ümraniye Atatürkçü Düşünce Derneği üyeliği, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeliği gibi çeşitli STK’larda görevler alan Altuntaş, her zaman sosyal hayatın merkezinde oldu. Partisi CHP’de mahalle başkanlığı, ilçe, il ve kurultay delegelikleri, meclis üyesi adaylığı, milletvekili aday adaylığı ve Serbest İşinsanları Ticaret Komisyon Başkanlığı gibi bir çok görevlerde bulunan Altuntaş, gerek iş, gerek sosyal ve siyasi yaşamı ile Ümraniye’nin tanınmış simalarının başında geliyor. Altuntaş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Reklamı Geç