Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘DEMOKRASİ NÖBETİ’ BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ’NDE DOLDU TAŞTI..

Geçtiğimiz hafta sonu 15

Geçtiğimiz hafta sonu 15 Temmuz gecesi yaşanan hain ve alçakça darbe girişimine karşı çıkan yüz binlerce İstanbullu, demokrasi nöbeti için bu akşam Boğaziçi Köprüsü’nde bir araya geldi.

darbeye karsi bogaz kopru 4İstanbul’da yüz binlerce kişi, Boğaziçi Köprüsü’nde yürüyerek Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Ülkemizin, demokrasimizin ve de halkımızın canına kast eden hain darbe girişimi bu akşam başladığı yer olan Boğaziçi Köprüsü’nde yüz binlerin sel olup aktığı büyük bir gösteriyle bir kez daha lanetlendi.

darbeye karsi bogaz kopru 5Darbe girişiminde bulunan hain askerlerce açılan ateş sonucu Boğaziçi Köprüsü’nde çok sayıda kişi şehit olmuş, çok sayıda vatandaş da yaralanmıştı. Darbe girişimine tepki gösteren yüz binlerce vatandaş, akşam saatlerinde Boğaziçi Köprüsü üzerinde bir araya gelerek şehitleri andı. Yüzlerce insanın toplanmasıyla köprü üzerinde trafik durma noktasına geldi. Bu sırada İstanbul’un trafik durumunu gösteren İBB’nin uygulamasında, “Boğaziçi Köprüsü Milli İrade Yürüyüşü kapsamında iki yönünde trafiğe kapalıdır” notu yer aldı.

darbeye karsi bogaz kopru 3Milli İrade Platformu’nca düzenlenen ‘Darbeye Karşı Boğaziçi Köprüsündeyiz’ yürüyüşü için vatandaşlar, Üsküdar Altunizade’de toplandı. Yüz binlerce kişi, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Darbecilere  idam”, Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz”, “İşte ordu, işte komutan”  sloganları eşliğinde Boğaziçi Köprüsü’ne yürüdü. Vatandaşlar, ellerinde Türk  bayrakları ve meşaleler taşıdı. Yürüyüş nedeniyle köprü araç trafiğine kapandı.

darbeye karsi bogaz kopru 2Öte yandan 15 Temmuz darbe girişimine karşı çıkan İstanbullular’ın Taksim Meydanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önü ve Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binası önü olmak üzere birçok alandaki demokrasi nöbeti devam ediyor. Meydanı dolduran binlerce vatandaş, hep bir ağızdan slogan atarak çalınan şarkılara eşlik ediyor.

Reklamı Geç